clanek-1
  • A-tým

  • 10.07.2012

Přichází další hráč - Jose Romera

H I N T E R S T R O D E R - Dukla Praha pokračuje v letním posilování kádru před začátkem dalšího ročníku Gambrinus ligy. Roční smlouvu dnes na soustředění v Rakousku podepsal španělský krajní obránce Jose Antonio Romera.

Romera není prvním španělským hráčem, který byl v Dukle na testech. Již několik hráčů Dukla testovala, naposledy letos dva hráče, z nichž Jose Antonio Romera v Dukle zůstává. Romera naposledy působil v třetiligovém týmu Gandía. Na Julisce podepsal roční kontrakt s opcí.

"Dukla Praha dlouhodobě sleduje vývoj španělského fotbalu a jejich styl se snažíme praktikovat i na hřišti. Již před rokem jsme jednoho hráče ze Španělska testovali. Nyní přichází Jose Antonio Romera. Věříme, že do našeho týmu přinese španělskou hravost a opět uděláme další krok k lepším výkonům a předvedené hře," řekl Michal Šrámek, generální ředitel Dukly Praha.

"Jsem velmi šťastný, že mám možnost být v Dukle. Je to pro mě velká příležitost a já ji chci plně využít," okomentoval svůj roční kontrakt s Duklou Jose Antonio Romera.