clanek-1
  • U15

  • 09.11.2015

Dukla má v reprezentačních výběrech hned několik zástupců

Ve třetí reprezentační přestávce této sezony má Dukla čtyři nominované hráče. Nominovaný je Kaspars Gorkšs. V reprezentaci do 21 let zas Daniel Tetour, v kategorii U17 byl je pozván na sraz Tomáš Laouko, v kategorii U16 byl nominován Štěpán Studnička a v kategorii U15 je nominovaný Jáchym Šerák.

Nejmladšími nominovanými jsou brankář Jáchym Šerák z kategorie U15 a obránce Štěpán Studnička z kategorie U16.  Bohužel Štěpán se z důvodů zranění nebude moci nakonec zúčastnit.

Z kategorie mladšího dorostu byl na třídenní Tréninkový kemp nominován Tomáš Lauko z U17.

A tak v pondělí 9. listopadu odjel na Tréninkový kemp do Hradce Králové pouze Jáchym. Národní výběry do 15 a 16 let tu čekají přátelská utkání proti místním družstvům starších žáků a mladších dorostenců. Zápasy začnou ve středu 11. listopadu od 10:00 (U16) a od 13:30 hod (U15), na hřišti TC Slavia v Hradci Králové.

Dalším nominovaným je Daniel Tetour. Lvíčata mají o reprezentační pauze na programu dvě kvalifikační utkání, proti Belgii a proti Moldavsku.

Na domácí půdě v Jablonci nad Nisou se střetnou ve čtvrtek 12. listopadu od 17 hodin s Belgií. A v pondělí 16. listopadu nastoupí ve městě Orhei proti Moldavsku. Hrát se bude od 14 hodin.

A nesmíme zapomenout na kapitána lotyšského týmu Kasparse Gorkšse. Lotyšský tým čekají dvě přátelská utkání v pátek 13. listopadu proti Severnímu Irsku v Belfastu a v úterý 17. listopadu proti Kosovu v německém Frankfurtu.