clanek-1
  • Články dorost

  • 23.09.2015

Mladší dorost v derby s Bohemians nevyhrál. Rezerva porazila Loko Vltavín.

Mladší dorostenci o víkendu hostili týmy Bohemians Praha 1905. Bohužel na vítězné tažení z Jablonce nenavázali a oba zápasy skončili prohrou. Vítězství však slavila rezerva dorostu proti Loku Vltavín.

FK Dukla Praha U17 – Bohemians Praha 1905 U17 0:2 (0:1)

Branky: 26. Vrána, 58. Malý.
FK Dukla Praha: Pakeš - Bell (50. Hamborský), Šmalcl, Mašek, Lauko (65. Bíba) - Kott (60. Macháček), Štědrý (50. Mentberger), Bělíček - Bažo (50. Brewer), Kubů, Janko (50. Šolaja).

Tomáš Kulvajt: „Úvodní pětadvaceti minutovku jsme navázali na velmi dobrý výkon z Jablonce. Byli jsme důraznější v soubojích i přesnější v kombinaci a vytvořili si čtyři slibné šance a další dvě velmi dobré střely. Bohužel ani jedna z příležitostí neskončila gólem. Klokani si naopak pomohli standardními situacemi. První branku vstřelili přímo z rohového kopu a ve druhém poločasu důrazem na zadní tyči po trestném kopu ze strany se prosadili podruhé. Nedůslednosti při standardních situacích se stále opakují a z tohoto pohledu spokojeni být nemůžeme. Po herní stránce jsme však odehráli slušný zápas. I tentokrát jsme soupeře přestříleli, nikoli však gólově. Vzhledem k tomu, že si brankových příležitostí vytváříme dostatek, musíme dále pracovat na klidu a přesnosti v zakončení. Věřím, že postupem času se začneme brankově prosazovat.“

FK Dukla Praha U16 - Bohemians Praha 1905 U16 1:2 (1:1)

Branky: 4. vlastní soupeře - 20. a 60. vlastní.
FK Dukla Praha: Nosek – Rattay (50. Bohdan), Novák, Studnička, Kadlec – Švarc (Švihálek), Soukup (50. Trávníček), Ullman - Rogers, Čermák (40. Jůza), Čureja (40. Popovič).

Richard Polák: „Hrálo se utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme si mohli vyzkoušet důraznou hru s mnoha osobními souboji a ve druhém jsme zase mohli vidět pohlednou kombinační hru, které chybělo pouze lepší řešení finální fáze.“

FK Dukla Praha U19 „B“ - Loko Vltavín U19 4:0 (1:0)

Branky: 20. Šolaja (Pelc), 50. Štědrý (Hamborský M.), 55. vlastní, 57. Janko (Hamborský M.).
FK Dukla Praha: Trávníček - Hamborský, Drozd, Kysela, Bíba – Čureja (45. Štědrý), Macháček, Mentberger – Pelc (45. Janko), Šolaja, Brewer.