clanek-1
  • A-tým

  • 03.09.2015

Farma a hráči na hostování

O víkendu většina mužstev, ve kterých figurují hráči Dukly, hrála pohárová utkání. Vítězně z těchto duelů vyšel pouze Varnsdorf s Janem Juroškou. Benešov získal v Domažlicích své první body, na kterých měl gólově podíl Pavel Čapek.

Baníku Most, ve kterém hostuje Patrik Gedeon se v posledních sedmi dnech příliš nedařilo. V pohárovém klání vypadli baníkovci s divizním celkem Klatov. A ve vloženém středečním utkání proti Benátkám prohráli 0:2. V obou utkáních odehrál Gedeon 90 minut.


Bidje Manzia nastoupil za Baník Sokolov v pohárovém utkání proti Tachovu. Jeho branka z 67. minuty byla sice vyrovnávací a posunula Sokolov do penaltového rozstřelu, ale po neproměněné penaltě ve čtvrté sérii zůstal Baník mezi poraženými týmy 2. kola MOL Cupu.

Nevydařený pohárový zápas má za sebou i druholigová Vlašim. S Královým Dvorem prohrála v penaltovém rozstřelu po remíze 1:1. V utkání nastoupil Ladislav Vopat a Ondřej Brejcha, který byl autorem jediné vlašimské branky.

Za to FK Varnsdorf si poradil s třetiligovým nováčkem FK Dobrovice a postupuje do dalšího pohárového kola, kde narazí na Liberec. Jan Juroška v utkání s Dobrovicemi odehrál celých 90 minut.

Benešov má za sebou již dvě mistrovská utkání. Proti Zápám prohrál 1:2. Z Dukly nastoupil za Benešov Marek Štěpánek, Pavel Čapek, Jan Micka a Patrik Svoboda. Ale hned ve středu napravil svůj nevydařený vstup do ligy vítězstvím v penaltovém rozstřelu po remíze 3:3 nad Domažlicemi. Z hráčů Dukly se na bodovém zisku z Domažlic podílel David Tetour, Jan Micka, Patrik Svoboda a střelec třetí branky Pavel Čapek.

Marek Hlinka nastoupil do svého prvního zápasu za MFK Skalica proti Slovanu Bratislava. Utkání skončilo prohrou Skalice 1:4. Marek odehrál celých 90 minut.