clanek-1
  • A-tým

  • 12.08.2015

Farma a hráči na hostování

Podívejte se, jak se dařilo hráčům FK Dukla Praha v jejich hostujících týmech a na farmě SK Benešov o uplynulém víkendu.

Za benešovskou farmu nastoupil o tomto víkendu brankář David Tetour a záložník Pavel Čapek, který odešel do Benešova na hostování. Utkání skončilo lépe pro soupeře SK Union 2013, který využil chyby v rozehře Davida Tetoura a vstřelil jedinou branku utkání.

Patrik Gedeon nastoupil o víkendu poprvé za svůj nový tým třetiligový FK Baník Most. Baníkovští v utkání s Viktorkou remizovali 2:2 a v penaltovém rozstřelu zvítězili. Připsali si tak celkem 2 body. Patrik odehrál celých 90 minut utkání a proměnil jednu z penalt v závěrečném rozstřelu. Rozhovor s ním si můžete přečíst ZDE.

Tým FK Varnsdorf, tým ve kterém na působí Jan Juroška má za sebou první utkání Národní fotbalové ligy (první kolo bylo odloženo, ze zdravotních důvodů). Proti FK Baníku Sokolov domácím vítězství uteklo, díky brance Sokolova ze 14. minuty. Honza Juroška odehrál 61. minut. Rozhovor s ním si můžete přečíst ZDE.

V Sokolově působí další hráč Dukly, Bidje Manzia, který zařídil v prvním kole výhru Sokolova, vstřelením jediné branky zápasu. Nicméně kvůli obdržené červené kartě z vítězného utkání proti Pardubicím nemohl proti Varnsdorfu nastoupit. 

Posledním hráčem na hostování je Pavel Hašek. Za Bohemians Praha 1905 nastoupil pouze v prvním kole, kdy Klokani podlehli nováčkovi soutěže FC FASTAV Zlín.