clanek-1
  • Články dorost

  • 22.07.2015

Mladší dorostenci zahájili přípravu.

Přípravu starší sedmnáctka zahájila ve středu 15. července a v pondělí 20. července se k nim připojila mladší šestnáctka. Obě kategorie čeká v rámci přípravného období soustředění v Blšanech a utkání v rámci Memoriálu Vlastimila Marečka.

Pětidenní náskok vyplnila sedmnáctka teambuildingovým soustředěním v Břežanech II. Poté se plně zapojila do přípravy s o rok mladší kategorií. „Od pondělí se týden připravujeme v Praze a poté odjíždíme spolu s U16 na pětidenní herní soustředění do Blšan,“ prozrazuje další program trenér Tomáš Kulvajt. 

Zápasově odstartuje přípravu dvojutkání s Benešovem v rámci Memoriálu Vlastimila Marečka ve středu 22. července od 15 a 17 hodin na Malém stadionu Strahov.

V sobotu 25. 7. sehraje kategorie U17 turnaj v Čáslavi. Účastníky tohoto turnaje jsou týmy Jihlavy, Mladé Boleslavi, Chrudimi, Čáslavi a Benešova. Mladší dorostence čeká přípravné utkání proti Motorletu. 

„V rámci přípravy sehrajeme další tři přípravné zápasy Memoriálu Vlastimila Marečka. S Českými  Budějovice doma, s Pískem a Příbramí venku,“ upřesňuje nadcházející zápasy pro obě kategorie.

Nový ligový ročník pro obě kategorie startuje v půlce srpna. „První mistrovské utkání hrajeme 15. 8. doma proti Mladé Boleslavi,“ dodává.