clanek-1
  • A-tým

  • 22.07.2015

SYNOT ligu zahájíme v Uherském Hradišti na MFS Miroslava Valenty

Potvrdit výbornou formu z letní přípravy bude moci Dukla už tuto sobotu v duelu se Slováckem. V prvním kole druhého ročníku SYNOT ligy se s ním střetne od 17 hodin na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty.

Náš sobotní rival prodělal během loňské sezony a letní přípravy několik změn. Jednou z těch větších byla bezesporu rekonstrukce stadionu, kvůli již proběhlému EURU U21. „Nyní spadá stadion do čtvrté kategorie, výše jsou už jen stadiony s minimálně třicetitisícovou kapacitou,“ zhodnotil rekonstrukci ředitel klubu Vladimír Krejčí.

Dále Slovácko zahájí nový ročník v nových dresech. Od sobotního zápasu budou hráči nastupovat s fajfkou na hrudi. Své nové bílé dresy představili tento týden.

Velkou posilou jihomoravského celku je Francis Koné z Pobřeží slonoviny. Čtyřiadvacetiletého útočníka se nebál kapitán týmu Libor Došek nazvat svým možným nástupcem v útočných řadách.

Tým ovšem oslabuje rozsáhlá marodka. Zranil se Luboš Kalouda, kterého čeká operace kolene. Dalšími zraněnými je Břečka a Šimko. Start je nejistý i u krajního obránce Kuncla. „Reálné možnosti klubu jsou kolem devátého místa, cokoliv navíc už bude bonus,“ sdělil médiím na tiskové konferenci klubu trenér Svatopluk Habanec.

Na utkání se Slováckem můžete cestovat s fanklubem, který pořádá ve spolupráci s klubem zájezd na fotbalové utkání 1. kola SYNOT ligy. Více čtěte ZDE.