clanek-1
  • Fanoušci

  • 07.07.2015

Víkend patřil Dukle. Fanoušci zvítězili v turnaji fanklubů!

V sobotu 4. července 2015 proběhl fotbalový turnaj fanklubů v pražském v Edenu. Na tomto turnaji fanklub FK Dukla Praha zaznamenal skvělý výsledek a turnaj vyhrál. Zároveň si z turnaje odnesl dvě individuální ocenění - nejlepším střelcem se stal Matěj Vrána a nejlepším hráčem/hráčkou se stala 9 letá Barborka Setničková!

Výsledky zápasů

Dukla Praha - Mladá Boleslav 1:1 

"Před výkopem prvního utkáni se uctila památka Pepíka Masopusta, a to minutou ticha. Náš tým měl na dresech černé pásky. Utkání bylo od prvních minut vyrovnané, ale po chybě našeho brankáře šla Boleslav do laciného vedení, a to držela i přes několik našich šancí až do poslední minuty, kdy se nám podařilo vyrovnat. Přesto jsme mohli utkání otočit, protože v posledních vteřinách náš hráč nedokázal skórovat, i když měl na noze 1000% šanci a tak utkáni skončilo remízou 1:1."

Nejlepší střelec turnaje Matěj Vrána.

Dukla Praha - Slavia 1:0

"V tomto utkáni byl průběh úplně jiný než proti Boleslavi. Byl to souboj našich střelců proti brankáři Slavie (nejlepší gólman turnaje). Po našem velkém tlaku nakonec přeci jenom našel jeden balón za svými zády a první výhra byla na světe."

Dukla Praha - Příbram 4:2

"Tady šlo o hodně vyhecované utkáni, které mělo jednoznačný první poločas. Dukla ho vyhrála hladce 3:0! Na začátku druhého poločasu sice soupeř snížil na rozdíl jednoho gólu, ale my měli naštěstí v týmu pozdějšího nejlepšího střelce Matěje Vránu a ten nádhernou střelou do šibenice přidal čtvrtou a rozhodující branku. Tato výhra nás poslala do finále."

Nejlepší hráčka turnaje Barbora Setničková.

Finále

Dukla Praha - Mladá Boleslav 3:1

"Tady už šel náš tým od prvních minut jasně za cílem, tím bylo první místo pro Pepíka Masopusta. A podařilo se! Po jasně kontrolovaném průběhu finále mohla po ukončení utkáni propuknout ohromná oslava úspěchu našich barev." 

Pohár pro vítěze turnaje.

Velké poděkování patří hrajícímu kapitánovi a trenérovi v jedné osobě, Honzovi Setničkovi, všem hráčům a podporujícím fanouškům.

Tým fanklubu FK Dukla Praha včetně Jana Setničky(pátý zleva v horní řadě).

"Chtěl bych poděkovat 14 hráčům a jedné hráčce Dukla fanklubu, že ve žlutém vyhráli na turnaji ligových fanklubů, co se dalo! Minutou ticha všichni účastníci a návštěvníci turnaje uctili Pepíka Masopusta a výhru mu Dukeláci a Dukelačky poslali tam nahoru. Obzvláště bych rád poděkoval Setňovi (Jan Setnička, pozn. red.) za organizaci týmu. Dále patří poděkování všem fanynkám a fandům v hledišti, kteří došli a vydrželi to teplé počasí. A také pořadatelům, kterým jsme slíbili někdy turnajový revanš," uvedl pro naše webové stránky předseda fanklubu, JUDr. Antonín Jánský.

Prohlédnout fotogalerii