clanek-1
  • A-tým

  • 07.04.2012

Věrní fanoušci Dukly opět vyhrávali

P R A H A - Již potřetí byl domácí zápas zpestřen soutěží pro věrné fanoušky Dukly, kteří neváhali a zavítali do ochozů stadionu Juliska. Chodit na domácí utkání se totiž vyplácí a nejlépe to vědí další tři šťastní výherci. Navíc se při derby s Bohemians 1905 sázelo bez rizika.

Do soutěže se zapojil každý fanoušek, který osobně přišel podpořit Duklu Praha. Po vyplnění formuláře se automaticky zařadil do hry o věcné ceny s Tipsportem. Losování výherců se tradičně konalo v poločase a tentokrát ho měl na starosti pan Günter Bittengel – sportovní ředitel Dukly.

Hlavní cenou byla permanentka na příští sezonu, kterou vyhrál Tomáš Kohoutek. Dres domácích navlékl Jaroslav Houdek. Z voucheru na sázení u Tipsportu v hodnotě 500 Kč se radoval Karel Buchel.

Ti, co nevyhráli, si alespoň mohli vyzkoušet, jaké to je sázet bez rizika v mobilní sázkové kanceláři Tipsportu. Pokud jejich tiket nebyl výherní, vsazená částka jim byla vrácena až do výše 200 Kč. O další věcné ceny se bude na Julisce soutěžit 20. dubna, kdy na Duklu zavítá Baník Ostrava. Třešničkou na dortu celé soutěže bude hra o automobil Ford Fiesta, která se uskuteční 9. května při derby s AC Sparta Praha. V dovednostní soutěži si o auto zahraje jeden fanoušek vylosovaný ze všech odevzdaných letáků během domácích zápasů jarní části Gambrinus ligy. Je tedy jasné, že se tak zvyšuje šance vyhrát všem pravidelným návštěvníkům Dukly, kteří při každém zápase vhodí leták do osudí.