clanek-1
  • Klub

  • 01.06.2015

Anketa fanoušků „O nejoblíbenějšího hráče FK Dukla Praha“ finišuje!

Skončila SYNOT liga 2014/2015 a 30. června skončí i hlasování fanoušků pro nejoblíbenějšího hráče FK DUKLA Praha této sezóny. Kdo se po Gedeonovi, Radovi a Zbyňku Pospěchovi stane v pořadí již čtvrtým nejoblíbenějším hráčem fanoušků? A který asi hlasující získá jednu cen klubu a fanklubu za účast v anketě?

Po posledním ligovém zápase Dukly mohou zájemci hlasovat hned ve dvou anketách. První je Hráč 30. kola. Každý může dát jeden hlas jednomu z hráčů Dukly, který v utkání nastoupil.

Druhou je Hráč sezóny 2014/2015. Hlasovat můžete 30 dní až pro tři své nejoblíbenější hráče za celou sezónu; prvnímu hráči tím přidají pět, druhému čtyři a třetímu tři hlasy. Vybírat mohou z hráčů Dukly, kteří nastoupili alespoň v jednom ligovém zápase. 

Hlasovat lze emailem (fanklub@fkdukla.cz), textovou zprávou (737 170 022), osobně či na kontakty členů výboru DUKLA KLUBU, anebo v diskusi na webu FK Dukla Praha. Za sebe smí každý hlasovat vždy jen jednou. 

Po každém zápasovém a po celosezónním hlasování vylosovaní hlasující získají darem věcné poděkování za účast v anketě, věnované do ankety fanklubem, klubem a jednotlivými fanoušky. 

Jak se přesně hlasuje, výsledky a propozice ankety najdete na fkdukla.cz/zobraz.asp?t=ankety.

Zbyněk Pospěch po převzetí ceny Hráč sezony 2013/2014 na utkání se Spartou.