clanek-1
  • Ženy

  • 06.05.2015

Ženský tým čeká vrchol sezóny

Druhou květnovou sobotu bude Juliska svědkem velmi důležitého utkání našich žen proti Staré Lysé. Tým Jana Vetyšky se bude snažit vybojovat vysněné tři body a zvítězit v České fotbalové lize žen. V případě úspěchu bude děvčata čekat barážové dvojutkání s vítězem moravské části druhé nejvyšší soutěže.

„V sobotu přijede náš nepříliš oblíbený soupeř, ale na utkání se těší všechny holky, včetně realizačního týmu. Jedná se o vrchol celé sezóny, která je nadmíru vydařená. Holky si jdou za svým snem postoupit do 1. ligy a čeká nás předposlední krok. V případě úspěchu nás čeká barážové dvojutkání. Tím ale nechci předbíhat. Všechny fanoušky Dukly zvu na utkání žen, které se odehraje v sobotu od 10:30 na Julisce,“ řekl k důležitému utkání manažer ženského fotbalu Ondřej Havlas.

Již při pohledu na tabulku je naprosto jasné, že se bude jednat o vyrovnané utkání. Oba celky ztratily v celé soutěži pouze jedinkrát, a to ve vzájemném utkání, které skončilo remízou 1:1.

„Čeká nás utkání, na které se všichni velmi těšíme. Již od začátku sezóny jsme tušili, že až v tomto zápase se bude rozhodovat o vítězi soutěže. V předposledním kole nám případný titul zajistí výhra a my po ní půjdeme od první minuty. Tým je dobře připraven a já jsem přesvědčen, že utkání bez problémů zvládneme,“ uvedl k utkání hlavní trenér žen Jan Vetyška.

Poslední vzájemné utkání:

Sokol Stará Lysá – FK Dukla Praha 1:1 (1:1)

Branky
: 42. vlastní – 26. Fojtíková
ŽK: Linhartová – Fojtíková, Beránková
Rozhodčí: Rodová
Diváci: 77

Stará Lysá: Jaštová – Linhartová, Zelničková, Dlasková, Mouchová, Vařečková, Turková, Bíbrlová, Červeňáková, Jedličková, Mansfeldová (67. Kohlová)

Dukla Praha: Dolejšová – Týlová, Sůrová (45. Bottová), Fojtíková, Králíčková - Bažoutová, Rychtarová (87. Kulhánková), Kozlíková – Podroužková (70. Smíšková), Beránková, Plzáková

Fotogalerie z posledního vzájemného utkání: