clanek-1
  • Klub

  • 04.05.2015

První Majáles, vítání jara na Vrbici navštívil Günter Bittengel s Petrem Malým

První ročník Majálesu, vítání jara se konal 1. května v Mšených lázních - Vrbice. Postavila se májka a pro děti byl připraven odpolední program plný soutěží, jehož hřebem byla autogramiáda bývalého reprezentanta a současného sportovního ředitele fotbalového klubu Dukla Praha Güntera Bittengela a bývalého hráče a současného vedoucího A mužstva Petra Malého.

"Jde o první ročník, do teď tady u nás nikdo nic takového nepořádal. Stavěli jsme májku, pro děti byly připraveny různé soutěžní disciplíny, a to vše za doprovodu orchestru," popsala celý večer jedna z pořadatelek akce a členka představenstva FK Dukly Praha a. s. Svatava Albrechtová. 


Zlatým hřebem večera byla autogramiáda Güntera Bittengela a Petra Malého. "Jsem oběma moc vděčná, že dorazili, nejen děti, ale i dospělí to ocenili. Je moc fajn, že se takhle Dukla zajímá i o fanoušky mimo Prahu," dodala.

Celý program měl dle ohlasů účastníků velký úspěch. A kdo o akci nevěděl a nebo nestihl dorazit, nemusí zoufat, pořadatelé počítají s jeho každoročním opakováním a chybět u toho nebude ani Dukla!


Prohlédnout fotogalerii