clanek-1
  • Rozhovory

  • 10.03.2012

Ivan Lietava odpověděl na dotazy fanoušků

P R A H A - Přinášíme odpovědi Ivana Lietavy, které jste mu položili vy, naši fanoušci. Zároveň se omlouváme za zpoždění, s jakým je umísťujeme na tento web.

Jak jste pracoval na fyzické kondici? Díky, ať se daří
Pavel

Ivan Lietava: Na kondici pracuji stejně jako všichni v Dukle s naším kondičním trenérem. Občas zajdu také do posilovny, kde si něco přidám.

Ahoj chci se tě zeptat zda šlo o trvalý přestup do Dukly nebo zda šlo jen o hostování a vrátíš se do Žiliny?
Tomáš Hládek

I.L.: Jedná se o hostování. Pokud se kluby nedohodnou jinak, měl bych se po sezoně vrátit do Žiliny.

Dobry vecer pane Lietavo, jak se mate? Jake je vase nejoblibenejsi jidlo? Byl bych moc rad, kdyby jste hral za Duklu i v pristi sezone. Dekuji
Daniel Erychleb

I.L.: Mám se celkem dobře, a když mi bude sloužit zdraví, tak budu spokojený. Také bych byl rád, kdybych mohl zůstat v Dukle i další rok.

Čau jak se ti líbilo v Tašvicích na ondrášovka cupu?
radek

I.L.: Zápasu v Tasovicích jsem se nezúčastnil.

Ivane, podle mne máte velmi zdařilé entrée do Dukly. Myslíte, že pro Vás jsou v Dukle takové podmínky, abyste mohl ve výborných výkonech pokračovat i nadále. Velmi bych si (Vám) to přál.
honza

I.L.: Vstup vyšel i tak trochu nad mé představy, ale pomohlo to mě a snad i mužstvu, tak jsem za to rád. Podmínky v Dukle jsou ideální ke zlepšování nejen pro mě, ale myslím, že i pro ostatní a hlavně mladé hráče.

koli comu si prestupil z mšk do dukly
martin

I.L.: Po pohovoru s majitelem MŠK to bylo nejlepší řešení, neměl jsem proč nesouhlasit.

Ivan, chcel by som sa opýtať či po hosťování v Dukle Praha budeš ešte hrávať v Žiline. Viem že to nie je len na tebem ale chceš hrať ešte za MŠK alebo nie?
Šošon

I.L.: Tak není to jen na mě a myslím, že to je na pohovoru s majitelem a vyřešení situace s ním. Nemám důvod, proč bych za Žilinu nechtěl hrát.

Dobrý den, já bych se chtěl zeptat jak vzpomínáte na angažmá v Konyaspou? Díy
fkblsan

I.L.: V Konyi to začalo dobře, ale rychle se to změnilo. Pro našince, jakým jsem byl já, Dočky a Klein to tam bylo těžké, protože trenér si přivedl své hráče a přes ně se prosazovalo těžko.

Ivane,předpokládal jsi,že Tvůj příchod do Dukly bude tak snadný,lehký a jednoduchý? Myšleno v tom smyslu,že okamžitě zapadneš do týmu,že Tě hráči bez problémů přijmou,že budeš patřit do základní jedenáctky s hlavně,že začneš dávat góly hned od prvního utkání?
kouk

I.L.: To jsem nečekal, ale jsem rád, že to takto vyšlo. Nejen kvůli mně, ale také kvůli celému týmu. Už jsem starší, tak zapadnutí bylo trošku snazší a myslím, že jsem zapadl dobře.

Ahoj. Gratuluju ke skvělé hře a chci se zeptat, budeš se ještě zlepšovat ? Díky
paša16

I.L.: V první řadě děkuji a doufám, že se stejně jako celá Dukla budu zlepšovat.

Zdravím Vás. Jak se Vám v Dukle hraje? Myslím si, že Vaším příchodem se rapidně zlepšila údernost útoku.Přeji Vám, aby to tam padalo.
Miloslav Tiliček

I.L.: Děkuji. Hraje se mi dobře, protože máme dobré mužstvo a dobře jsem do něho zapadl.

Jak vnímáte vyšší divácký zájem o gambrinus ligu (průměrná návštěvnost-5tisíc lidí na zápas) nez o corgon ligu(1,5 tisíce lidí na utkání) a jste zklamaný, že dukla má v české lize nejmenší návštěvnost domácích utkání?

I.L.: To je samozřejmě problém v Česku i u nás. Když se daří, tak lidi přijdou, ale pokud to nejde, je to s návštěvností horší. Pro mě je lepší, když jsou plné tribuny, ale cestu na ně si musí každý najít sám. My můžeme diváky přitáhnout jen dobrými výkony.

Děkuji za všechny dotazy.
Ivan Lietava