clanek-1
  • A-tým

  • 07.04.2015

Možná začala nová tradice mezi fanoušky a hráči Dukly

Čtvrtý ročník ankety fanoušků o nejoblíbenějšího hráče FK DUKLA Praha sezóny se blíží ke konci. Jeho jarní novinkou je vyhlašování Hráče Dukly kalendářního měsíce a vždy unikátní příležitostná plaketa DUKLA fanklubu pro vítěze.

Součtem došlých hlasů ze dvou únorových zápasů se prvním Hráčem měsíce stal Tomáš Berger. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout, jak mu ji před zápasem s 1. FC Slovácko předává její „otec“ a současně člen výboru DUKLA KLUBU Ing. Strejček, spolu s generálním ředitelem klubu Ing. Šrámkem a dalším z hlasujících fanoušků. 


Na jaře fotbalově rozjetý „Beržíno“ to u fanoušků vyhrál i v prvních dvou zápasech měsíce března a ti ho zvolili Hráčem Dukly 19. i 20. kola. V součtu hlasů ze všech tří březnových zápasů ho však dohonil brankář Filip Rada, který za svůj výkon ve vršovickém Ďolíčku dostal v celé letošní anketě zatím absolutně nejvyšší počet nominací i procent pro hráče jednoho kola. Dva březnové tituly Hráč kola při stejném počtu hlasů převážily nad jedním, a tak druhou originální plaketu pro hráče měsíce přebere při následujícím domácím zápase zase Tomáš Berger. Za fanoušky mu ji předají opět dva zástupci hlasujících, kteří si odnesou na památku společnou podepsanou fotografii. 

Po každém kole je jeden hlasující vylosován a dostává věcné poděkování DUKLA KLUBU. Po skončení sezóny budou všechny došlé hlasy podruhé v osudí, tentokrát o retro triko Dukly Praha, podepsané Pavlem Nedvědem, oficiální letošní triko dresu FK DUKLA Praha, podepsané všemi hráči prvoligového áčka, a další krásné ceny. Pro všechny hlasující chystá fanklub a hráči, jako poděkování za tuto formu podpory, ještě jedno překvapení. Za letošních už bezmála 1000 poslaných hlasů do ankety všem fanynkám a fanouškům děkuje předseda DUKLA fanklubu


Antonín Jánský