clanek-1
  • Zápas – muži

  • 30.01.2012

První zápas na soustředění v Itálii. Chieti – Dukla 1:1

P O M E Z I E - Dukla má za sebou první utkání v rámci italského soustředění, které zahájila v pátek večer. Na stadionu Chieti Calcio remizovala 1:1.

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně. První vážnou šanci měli domácí. Po narážečce těsně před šestnáctkou se řítil domácí hráč sám na brankáře Kučeru, ten však včasným vyběhnutím situaci zachránil. V 7. minutě poprvé zahrozila Dukla. Skákavý centr z pravé strany propadl až na opačnou stranu k osamocenému Radošovi - střela bez přípravy mu nesedla. V 18. minutě zahrával standardní situaci z levé strany Malý. Brankář domácích sice vyběhl, nicméně na míč nedosáhl, ten po několika odrazech mířil do brány a z brankové čáry jej vykopl jeden z obránců.

Do vedení se dostali italští fotbalisté ve 40. minutě. Po ztrátě míče ve středu hřiště následovala kolmá přihrávka mezi obránce Dukly. Domácí útočník Anastasi pak postupoval sám na brankáře a zakončil podél něho k tyči.

Dukla mohla vyrovnat skóre těsně před koncem prvního poločasu. Na roh z levé strany si naskakoval Šmíd - v pádu hlavičkoval těsně nad branku.