clanek-1
  • Klub

  • 24.11.2014

Poločasová soutěž jde do finále

Již dříve jsme avizovali, že díky Hlasateli z Julisky, který si můžete zakoupit při domácích zápasech Dukly, máte možnost vyhrát zájezd do Alp, který věnuje investiční skupina Fortuno Group.

A právě po posledním domácím utkání jde soutěž o hlavní cenu v podobě třídenního pobytu v rakouských Alpách pro 2 osoby do finále. Po posledním utkání zařadíme všechny jednotlivé výherce do osudí a hráč "A" týmu vylosuje v týdnu od 1. do 5. prosince šťastlivce, který pojede na tři dny do Alp. Výherce hlavní ceny bude následně kontaktován klubem o převzetí ceny. 

A jak soutěž funguje?
  • Každý "Hlasatel z Julisky" má na titulní straně vytištěno unikátní číslo v pravém horním rohu. 
  • Během druhého poločasu jsou vždy vylosovány čísla, která jsou hlášena prostřednictvím hlasatele a světelné tabule. 
  • Majitelé výherních Hlasatelů si během druhého poločasu budou moci vyzvednout své ceny na stánku klubového fanshopu. 
  • Vítězové z jednotlivých domácích utkání, kteří chtějí pokračovat do dalšího kola losování o hlavní cenu v podobě třídenního pobytu v rakouských alpách, vyplní ve stánku lísteček s krátkým formulářem. Po posledním podzimním domácím kole jeden z hráčů A týmu, vylosuje ze všech odevzdaných lístečků hlavního výherce! 
HLAVNÍ CENA
Hlavní cenou je třídenní pobyt v komfortně vybavených apartmánech v rakouském městečku Tröpolach. Toto údolní městečko se nachází v blízkosti rakousko-italských hranic, oblast Korutany – ski aréna Nassfeld. Najdete zde výborné podmínky pro lyžování, turistiku, cyklistiku a další aktivity pro celou rodinu. Netýká se termínů 27. 12. 2014 - 3. 1. 2015 a 1. 2. - 15. 3. 2015. Více o místě pobytu se dozvíte na www.horynassfeld.cz

HLAVNÍ PARTNER SOUTĚŽE
Hlavní cenu pro podzimní část sezony věnuje investiční skupina Fortuno Group. Skupina byla založena za účelem investování do vybraných nemovitostních aktiv, jejich správy a případného prodeje v budoucnosti.  Jde o sdružení obchodních společností, vlastnících nemovitý majetek - projekty generující stabilizované výnosy anebo majetek v různé fázi developmentu od pozemků, přes rozestavěné stavby po již stojící a fungující nemovitosti. Více o společnosti najdete na www.fortunogroup.cz