clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 26.10.2014

S Příbramí odehrajeme celý zápas už v úterý

Oba kluby se po středečním ligovém shromáždění shodly na náhradním termínu utkání 11. kola: FK Dukla Praha - 1.FK Příbram. Odehraje se v úterý 28. října od 20:15 na stadionu Juliska. Hrát se bude od stavu 0:0 celých 90 minut.

Termín byl stanoven na základě dohody obou klubů. „Navrženy byly dva termíny, v úterý večer a nebo v době reprezentační přestávky. Protože naši hráči jsou častými účastníky reprezentačních srazů, rozhodli jsem se právě pro 28. října,“ zdůvodňuje výběr překvapivého termínu Michal Šrámek. „Ke konci minulého týdne proběhla revize světel a druhý den i jejich zkouška, vše je v pořádku,“ ujišťuje.

„Do utkání půjdeme s tím, že chceme potvrdit body z venkovního utkání, protože každé vítězství je cenné, ale cennější je, když se potvrdí doma. Teď nás čekají trošku atypicky po sobě tři zápasy na domácí půdě. V tabulce pravdy jsme na nule, což je trochu zrádné, protože můžeme spíš ztratit, než získat. V utkání s Příbramí se budeme snažit hrát na vítězství a věřím, že do něj vstoupíme stejně, jako poprvé. Hráči se přesvědčili, že na soupeře mají, tak se to budeme snažit potvrdit,“ řekl k nadcházejícímu duelu trenér Luboš Kozel.

Příbram ve dvanáctém kole porazila na domácí půdě Baník Ostrava 3:1. Dukla si zase přivezla plný bodový počet z Hradce Králové. Jak dopadne opakované střetnutí obou klubů se přijďte podívat už zítra na Julisku od 20:15 hodin. VSTUP JE ZDARMA!

Poslední utkání soupeře

1.FK Příbram - FC Baník Ostrava 3:1 (1:0)
Branky: 25. Zeman, 47. a 63. Řezníček - 83. Kukec. ŽK: 33. Hájovský, 70. Zeman - 79. Kukec. Rozhodčí:  Houdek - Moláček, Urban. Diváci: 2968.

Příbram: Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Deli - Pilík (84. Suchan), Fillo, M. Zeman (78. Danoski) - Řezníček (81. T. Krbeček). 
Ostrava: Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Kukec, Mensah, Lindpere (46. J. Šašinka), Šichor, Štěpán (46. Azevedo) - Nahr (77. Byrtus).


Poslední vzájemné utkání

FK Dukla Praha - 1. FK Příbram 1:1 (1:1)
Branky
: 17. Štetina - 34. Řezníček z pen. Rozhodčí: Jech - Urban, Machálek. ŽK: Marek Hanousek, Jakub Mareš - Krbeček, Zeman, Pleško. Diváci: 1558.

FK Dukla Praha: Rada - Romera, Božič, Štetina, Hanzel (84. Marek) - Kalouda, Gedeon (72. Hlinka), Marek Hanousek (72. Černý) - Jakub Mareš, Pospěch, Berger. Trenér: Kozel.
1. FK Příbram: Hruška - Jugas, Zápotočný, Mišůn, Pleško - T. Pilík (87. Jiří Mareš), Krbeček, Tarczal, Mašán (79. Danoski), Zeman (90.+1 Švancara) - Řezníček. Trenér: Čuhel.