clanek-1
  • Články dorost

  • 14.09.2014

Z Jablonce se vrátil mladší dorost bez bodu

Mladší dorostenci o víkendu narazili na týmy Jablonce. Tentokrát se však ani jednomu z mužstev bodovat nepodařilo. Sedmnáctka prohrála 0:4 a šestnáctka 1:4.

FK Baumit Jablonec U17 - FK Dukla Praha U17 4:0 (1:0)

FK Dukla Praha: Řepa - Vácha, Šimek, Koubek, Doležal - Kocourek, Král, Vlček - Douděra, Greš, Garček.

Jan Skoupil: "Utkání v Jablonci nám herně moc nevyšlo. Neporadili jsme si s obranným blokem domácích, nečetli postavení obrany a opět lacině přicházeli o míče. V prvním poločase jsme měli dvě 100% šance a nastřelili jsme tyč. Provází nás individuální chyby, ale i neschopnost (neochota) se navzájem povzbudit, vzít na sebe odpovědnost a společnou pozitivní silou nezdary zlomit."

FK Baumit Jablonec U16 - FK Dukla Praha U16 4:1 (2:1)

Branky: 27. Lukeš (Kubů, Sejkora).
FK Baumit Jablonec: Šťovíček – Minařík, Kysela, Šmalcl, Mašek – Mentberger, Kubů, Sejkora (53. Palivec) – Lukeš, Šolaja (41. Bažo), Bell (41. Hamborský).

V páté minutě jsme inkasovali po chybě brankáře, následně jsme neproměnili dva samostatné nájezdy. Zasloužené vyrovnání přišlo po průnikové přihrávce Kubů, a umístěné střele Lukeše, soupeř však šel znovu do vedení po rychlé rozehrávce autového vhazování a přesné koncovce po centru zprava. Hned v úvodu druhého poločasu jsme bohužel inkasovali potřetí po rychlém protiútoku domácích, kteří v 55. minutě přidali ještě čtvrtou branku po chybě v naší rozehrávce. V dalším průběhu zápasu jsme sice byli aktivnější a vytvořili si šance, proti však byl výborný brankář Jablonce. Poprvé tak odcházíme ze hřiště poraženi.

Tomáš Kulvajt: "V rychlém napadání ve vysokém počtu, které nás zdobilo v předchozích zápasech, jsme tentokrát polevili a díky nedůslednostem v defenzívě naopak inkasovali. Rychlá branka v úvodu druhého poločasu ještě dodala domácím sebevědomí a naše zlepšená hra v druhé polovině druhého poločasu už na korekci skóre nestačila. Přestože bylo znát určité zlepšení v činnostech, na kterých jsme v týdnu pracovali, celkově tentokrát spokojeni být nemůžeme."