clanek-1
  • Klub

  • 02.08.2014

Praha 6 připravila pro absolventy příměstských kempů překvapení!

Letošních příměstských kempů se účastní na 120 dětí. Kempy podporuje městská část Praha 6 a radní pro sport Ondřej Balatka přichystal pro všechny absolventy speciální cenu. Kempy jsou určeny pro všechny děti bez rozdílu klubové příslušnosti.

Poslední výkop prvního turnusu příměstského fotbalového kempu na SK Aritma vyšel v pátek 1. srpna 2014 na Ondřeje Balatku, radního Prahy 6 pro sport. A přišlo velké překvapení: 
 
„Všem sedmdesáti účastníkům kempu jsme přichystali dárek – šek v hodnotě tisíc korun na nákup sportovního vybavení. Kempy jsou výbornou příležitostí, jak pro děti během léta najít sportovní vyžití s legendárním fotbalovým klubem a za podpory špičkových fotbalistů. Chceme sport v Praze 6 maximálně podporovat, protože právě z nejmladších můžou díky pomoci vyrůst velké fotbalové naděje,“ řekl Ondřej Balatka, radní Prahy 6 pro sport, školství a volný čas.
 
Prvního kempu se zúčastnilo 70 dětí. Od 4. do 8. srpna 2014 je druhý kemp a přihlášeno je už 50 dětí.
 
„Velice si vážíme podpory městské části Prahy 6 na dnes již tradičních příměstských kempech, kterých se každoročně účastní velký počet dětí především z naší městské části. Díky Praze 6 účastníci obdrží hodnotný dárek a v neposlední řadě jsme tyto kempy dětem z poskytnutých prostředků zpestřili fotbalovým parkem, který si děti velice oblíbily,“ řekl Petr Studénka, manažer mládeže FK DUKLY Praha a. s.

Prohlédnout fotogalerii

Informace k letním příměstským kempům jsou zde: http://fkdukla.cz/kemp/aritma14/index.html