clanek-1
  • Ženy

  • 14.07.2014

Dnes začíná příprava žen

Dnes v podvečer odstartuje pro naše děvčata letní příprava na nadcházející ročník České fotbalové lize žen. V přípravě odehrajeme minimálně šest utkání. Poslední utkání před plánovaným soustředěním v Chotýšanech se odehraje proti staré gardě Libčic v rámci 90. oslav založení. V Libčicích působí sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Ostatní přátelská utkání odehrajeme v průběhu srpna proti našim klasickým soupeřům v rámci příprav. Do Prahy za námi přijede Viktoria Plzeň. V týdnu sehrajeme proti klokanům FK Bohemians Praha. Na další dvě utkání pojedeme na východ Čech, konkrétně do Pardubic a Hradce Králové.

Poslední ostré utkání před soustředěním sehrajeme na domácím hřišti v Nuslích proti německému celku 1.FFC Foruna Dresden. Drážďany hrají severovýchodní část 3.ligy v Německu a čeká nás velmi kvalitní soupeř, který nás prověří do sezóny.

Některé časy přípravných utkání se mohou změnit, budeme Vás průběžně informovat na webu, Facebooku nebo Twitteru.


První soutěžní utkání sehrajeme na severu Čech, konkrétně v Ústí nad Labem proti AC Uragán Ústí nad Labem. Přesný termín a čas bude upřesněn do 25.7.2014.