clanek-1
  • U7

  • 17.06.2014

Dukla se stala vítězem Minicupu pro ročník 2007

První místo obsadila naše kategorie U7 na turnaji Minicup pro ročník 2007. Tento turnaj má již osmiletou tradici a skládá se z pěti turnajů v podzimní sezoně a z pěti turnajů v jarní sezoně. Výsledky všech turnajů se sčítají dohromady a po posledním turnaji je celkové vyhlášení. Turnaje se každoročně zúčastňují týmy z Prahy a okolí mezi nimi nechybí ani Sparta nebo Slavie.

Naši kluci od začátku a v průběhu celé sezony vykazovali velkou chuť učit se novým věcem. Postupně se naučili ovládat míč, dělat kličky, být rychlý s míčem i bez něj, přihrát a zpracovat míč a spoustu dalších dovedností. Veškeré tyto atributy byly i odrazem dobrého výkonu v zápasech Minicupu. Ruku v ruce s týmovostí, spoluprací, přátelstvím a vysokou odhodlaností se nám zaslouženě povedlo vyhrát krásný pohár. Věřím, že naše dobré výkony nás posunou zase o něco dál ve fotbalovém světě a že děti se z krásných zážitků budou radovat ještě dlouhou dobu.

Velké poděkování si zaslouží jak všichni hráči, tak rodiče za příkladné povzbuzování a v neposlední řadě i organizátoři tohoto krásného turnaje.

Děkujeme

Trenéři U7


Prohlédnout fotogalerii