clanek-1
  • A-tým

  • 04.06.2014

Marek Hanousek přestupuje z Plzně zpět do Dukly!

Klub potvrdil zisk dalšího hráče. Po ročním hostování z Viktorie Plzeň přichází třiadvacetiletý záložník, Marek Hanousek. S klubem se dohodl na tříleté smlouvě.

S Duklou je spjatý už od druhé ligy. Třiadvacetiletý Marek byl součástí týmu při postupu do Gambrinus ligy v sezoně 2010/2011. 
Jeho skvělé výkony ho vystřelily do Viktorie Plzeň, kam také v zimě 2012 přestoupil, ale na západ odjel až v létě stejného roku. 
Po zranění kolene se vrátil na rekonvalescenci do našeho klubu a v létě 2013 přišel zpět na roční hostování. Dnes se opět stává hráčem pražské Dukly. "Můj návrat do Dukly se řešil delší dobu. Chtěl jsem to já, protože se už nechci strachovat o to, kde budu a nebudu hrát. Tady jsem doma, jsem rád, že jsem zpět a doufám, že Dukle do budoucna pomůžu," řekl o svém staronovém působišti Marek Hanousek.  "Marek se dnešním dnem vrací do našeho klubu, s kterým k naší radosti spojil svou dlouhodobou budoucnost. Věříme, že se stane jedním ze základních stavebních kamenů týmu," dodává sportovní ředitel Günter Bittengel. Hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti SPORT INVEST Group řekl: "Marek je v ideálním fotbalovém věku, vrací se do dobře známého klubu. Dukla přebudovává tým a Marek bude určitě jedním ze základních pilířů, má na to už dostatek zkušeností."