clanek-1
  • Články dorost

  • 26.05.2014

Výsledky týmů dorostu

Víkendové utkání mladšího dorostu zdobí 100. branka Dominika Kocourka z U16 i její další vítězství 5:1 nad Ústím nad Labem, které ji posouvá zas o krůček blíž k prvnímu místu soutěže. Starší U17 zvítězila nad stejným soupeřem v poměru 3:1. Rezerva dorostu FKD "B" porazila Háje JM 9:3.

Ústí nad Labem - FK Dukla Praha U15 1:3 (0:1)


Ústí nad Labem - FK Dukla Praha U16 1:5 (0:1)

Branky: 2x Vlček, 2x Doležal, Kocourek. 
FK Dukla Praha: Czehowsky - Vašíček (18. Doležal), Kaník, Barták, Joun - Šimek, Tkachenko, Kocourek - Jardeky, Vlček (60. Melen), Garček. Autor: 

Jan Skoupil: "Utkání v Ústí jsme zlomili výsledkově až ve druhém poločase. V průběhu toho prvního jsme zahodili 4-5 gólových příležitostí, ale soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili. Dařilo se nám vysoké napadání a přímočará hra, opět jen zbrklost a místy i lehkovážnost držela soupeře ve hře. Ve druhém poločase jsme ještě přidali na výkonu a zaslouženě poměrně rychle rozhodli utkání. Mrzí mě lacino inkasovaná branka, Czehowsky by si za předvedenou jistotu nulu na kontě zasloužil. Utkání lehké nebylo, za což jsem rád. Kluci museli opravdu hrábnout. Za zmínku stojí náš 100. gól v soutěži jehož autorem byl Dominik Kocourek. Kabina se už těší na občerstvení."


Háje JM - FK Dukla Praha "B" 3:9 (2:4)

Branky: Greš 3x, Vácha 3x, Šťastný, Stochl, Partl.
FK Dukla Praha: Steinbauer - Burysek, Partl, Koubek, BAran - Masopust, Hochman, Ulan - Vacha, Greš, Šťastný (46. Stochl).