clanek-1
  • Klub

  • 16.05.2014

Nábor měl rekordní návštěvnost!

Každoroční duklácko-aritmácký nábor proběhl tento čtvrtek 15. května a může se pochlubit rekordní návštěvou. Přes 70 dětí se sešlo na hřišti stadionu Julisky, kde si vyzkoušelo kromě fotbalu spousty pohybových her a parťáky jim k tomu byli jak trenéři napříč celým klubem, tak samotní hráči od prvního týmu až po ty mladší.


Pro děti bylo po celé ploše hlavního hřiště připraveno celkem pět stanovišť, na která se po úvodním přivítání naši potenciální dukláčci a aritmáčci rozeběhli. Mezi stanovišti nechyběla opičí dráha zaměřená na koordinaci, kde mohli soutěžit i rodiče. Stejně tak mohly děti procvičit hru s míčem, ať už trefováním branek hodem či na mini hřišťátku ve hře. 


Na každém stanovišti bylo přítomno několik trenérů, mezi kterými nechyběl ani Luboš Kozel a Jan Suchopárek. "Z trénérů tu byli opravdu všichni, nechyběla jediná kategorie a to od školičky až po první tým. Za holky tu byl přítomen i Ondřej Havlas, trenér a jejich manažer," upřesňuje hlavní organizátor a koordinátor přípravek Richard Nagy. 


Hráče prvního týmu reprezentoval Filip Rada, Jakub Mareš, Lukáš Štetina, Marek Hanousek a Marek Hlinka. Klukům se věnovali i hráči ročníku 2003, 2001 a 1998. Nábor navštívil i generální ředitel Michal Šrámek společně se sportovním ředitelem Günterem Bittengelem.


Nejvíce dětí přišlo do školičky, která začne od příští sezony, a to jak holky, tak kluci. "S průběhem jsem velmi spokojený, i přesto, že počasí úplně nepřálo, tak účast byla úžasná. Přišly celé rodiny. Z toho minimálně 70 dětí. Rok co rok zájem roste a to nás hrozně těší," raduje se z úspěšného náboru Richard Nagy.


Prohlédnout fotogalerii