clanek-1
  • Juniorka

  • 14.05.2014

Juniorka se utká s Příbramí

Juniorka se utká ve čtvrtek od 14 hodin s Příbramí, která je na pátém místě v tabulce Juniorské ligy. Zápas se odehraje na Julisce.

Příbramská juniorka má po pětatřiceti odehraných zápasech na svém kontě úctyhodných 62 bodů za devatenáct výher, pět remíz a jedenáct proher. Bodový zisk příbramských zatím stačí na pátou příčku v tabulce, pouhý bod za čtvrtým Libercem. V posledním kole Příbram porazila ostravský Baník 2:1.


Dukla má za sebou prohru s Táborskem. V domácím prostředí naši junioři nestačili na předposlední tým tabulky a podlehli 0:3. V současné době se Dukla pohybuje na patnáctém místě tabulky s 41 body.

Dorazíte podpořit naši juniorku? Utkání začíná ve čtvrtek od 14 hodin na stadionu Juliska!

Poslední utkání soupeře: 
1. FK Příbram - FC Baník Ostrava 2:1 (0:1)
Branky: 71. Barák, 89. Airapetian – 1. Pyclík. Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Szikszay. ŽK: Pyclík.

1. FK Příbram: Krček – Barák, Krameš, Airapetian, Divíšek, Tarczal, Kvída (81. Bolina), Kdolský (69. Tregler), Kraut, Šípek, Šindelář.
FC Baník Ostrava: Macej – Zawada, Honiš, Foltýn, Behan (69. Čech), Půda (86. Novák), Celba (19. Hrdlička), Pyclík (46. Opatřil), Matěj (59. L. Kundrátek), P. Kundrátek, Stronati. 

Poslední vzájemné utkání:
1. FK Příbram - FK Dukla Praha 1:0 (1:0)
Branka: 31. Barák (pen.). Rozhodčí: Svatík – Hrabovský, Bacík. ŽK: Kolmistr. Diváci: 150.

1. FK Příbram: Štěpanovský – Čížek, Krameš (76. Hlinka), Andrejevič, Kilián, Soldát, Stratil (61. Pilík P.), Brandner (61. Kraus), Hanuš, Barák, Dušek (81. Krstanoski).
FK Dukla Praha: Malý – Juroška, Begič, Reiter,Schindler - Brejcha, Milec, Tetour - Vopat (64. Preisler), Toman (46. Kolmistr), Kunič