clanek-1
  • Články dorost

  • 12.05.2014

Výsledky dorosteneckých týmů

Utkání mladšího dorostu skončila dvěma výhrami, ve Varnsdorfu vyhrála sedmnáctka 6:1, šestnáctka 6:0. Vítězstvím 7:2 skončilo i utkání rezervy dorostu proti Stodůlkám.

FK Varnsdorf - FK Dukla Praha U17 1:6 (0:2)

Branky: Mammedov (as. Kozel), Brabenec (as. Tylšar, Hájek), Polách (as. Kadavý), Šahini (as. Sell), Tylšar (as. Sell, Šahini), Šahini (as. Burýšek).
FK Dukla Praha: Štorc - Stýblo, Kadavý, Pešička, Hájek - Mammedov, Kozel (54. Burýšek), Sell - Tylšar, Brabenec (50. Šahini), Polách.

Pavel Mejdr: "Utkání ovlivnila první minuta, kdy brankáři domácího mužstva vyklouzl míč a Mammedov vstřelil asi nejrychlejší branku celé soutěže. Už ve 12. minutě po kombinaci našich hráčů to bylo 0:2. Po druhé brance jsme očekávali uklidnění a hlavně přesnost při našich akcích, ale to se nedařilo a soupeř nás mohl určitě potrestat. Ve druhém poločase byla naše hra přesnější a vstřelili jsme čtyři branky. Soupeř korigoval v poslední minutě. Hrálo se na výborně připraveném hřišti."

FK Varnsdorf - FK Dukla Praha U16 0:6 (0:4)

Branky: 2x Doležal, 2x Tkachenko, Šimek, Kocourek.
FK Dukla Praha: Řepa - Joun, Kaník, Šimek, Garček - Ulan (50. Barták), Kocourek (41. Masopust), Tkachenko - Doležal, Greš, Vácha (59. Melen).

Mladší dorost U16 v utkání s Varnsdorfem.

Jan Skoupil: "Utkání ve Varnsdorfu jsme zvládli herně velmi dobře. Od začátku utkání jsme nasadili vysoké tempo, které jsme udrželi po celé utkání. Dařila se nám rychlá kombinace a do poločasu jsme si vytvořili pohodlné vedení. Před utkáním jsme si dali za úkol hrát první doteky s míčem směrem k soupeřově brance i za cenu určitého rizika a i díky tomu jsme neustále ohrožovali domácí branku. Soupeř se snažil, ale herní kvalita byla jednoznačně na naší straně."

TJ Sokol Stodůlky - FK Dukla Praha "B" 2:7