clanek-1
  • A-tým

  • 11.05.2014

Marek Hlinka odpovídal na otázky od fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Marka Hlinky na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1? Pavel
Dobrý deň,  niesom až taký veľký fanúšik F1 ale keď si ju pozriem tak držím palce Ferrari.

Dobrý den, co byste mi poradil, když se mi zde na Dukle nějací kluci smějí? Děkuji (P.S.: Je mi 12 let)
Ahoj, ja by som ti poradil vôbec si ich nevšímať, ak máš Duklu rad tak ich nepočúvaj a stále buď na Duklu hrdý :)

Dobrý den Marku, vidím ve vás univerzálního záložníka, a proto si myslím, že ve vašich schopnostech je daleko více využívat střelbu ze střední vzdálenosti. Není to tím, že dostáváte málo balónů do této pozice ke střele? Dík za odpověď a ať se daří. pápa
Dobrý deň, ďakujem krásne :) Možno je to tým že sa snažíme hrať náš systém  cez krídla a centrovane lopty, ale je pravda že by som bol rad keby mam viac streleckých príležitostí.

Zdravím. Jaký je to pocit přestoupit ze slovenské Dukly do slavné pražské Dukly? kouk
Dobrý deň, keďže je to môj prvý prestup tak to bolo veľmi zaujímavé a dosť som sa obával ako to všetko dopadne, ale môžem povedať že som tu veľmi spokojný a rozdiel oproti slovenskej Dukle je najmä vo filozofii klubu, tréningovým podmienkam a celkovo je to na väčšej profesionálnej úrovni.

Ahoj Marku, jak se ti libí v Dukle, s kým se nejvíc bavíš v mužstvu? Jaký je rozdíl mezi českou a slovenskou ligou? Co říkáš tomu, že se teď tolik nedaří? S pozdravem fanoušek Dukly, Roman Volf. Marku měj se, ahoj.
Dobrý deň,  páči sa mi tu pretože sú tu skvelý ľudia ktorý v klube či už pracujú alebo sme spolu každý deň v šatni. Najviac sa bavím s Lukášom Štetínom keďže sa už poznáme dlhšiu dobu zo slovenskej reprezentačnej 21. Česká liga ma väčšiu úroveň a čo sa týka aj štadiónov tak sú na lepšej úrovni a sú modernejšie ako niektoré na Slovensku. Bohužiaľ sa nám nedarí strieľať góly a to sa vždy odrazí na výsledkoch ktoré niesú dobre, ale stále pracujeme na tom aby sa to zlepšilo a začali sme znovu vyhrávať.

Herní styl kterého mužstva v ČR se Vám momentálně zamlouvá nejvíc? Hopkirk
Mne sa osobne páči náš štýl hry tým že je dosť útočný, ale keď si mam vybrať iné mužstvo tak je to asi Sparta  pretože majú prepracovaný herný systém proti ktorému sa hra veľmi ťažko.

Dobrý den, momentálně nepředvádí Dukla výkony podle představ nás fanoušků. Protože jste ale v minulých ročnících prokázali, že fotbal hrát umíte a někdy snesl i ta nejpřísnější měřítka, jsem přesvědčen, že celé vedení klubu společně s vámi, hráči, vše brzy vyřeší. V této souvislosti se Vás chci zeptat, jestli byste mohl odtajnit nějaké konkrétní věci, které se tohoto týkají. Děkuji za odpověď a držím palce! honza
Dobrý deň, áno momentálne to nieje ani pre nás hráčov najjednoduchšie, nehráme zlý futbal ale chýbajú mu góly a to potom neguje cely obraz hra a najmä výsledok. Na tréningoch poctivo trénujeme a mackáme na tom aby sa to zlepšilo. Verím že sa tak stane čo najskôr.

Dobrý den, kdo je ze zahraničních fotbalistů Vaším vzorem, a který zahraniční klub považujete za nejlepší. Děkuji. mirek
Dobrý deň, nemám osobný vzor ale veľmi sa mi páčia hráči ako : Tony Kross, Xavi, Xabi Alonso alebo Frank Lampard. Za najlepšie mužstvo považujem Real Madrid a Bayern Mnichov

Ahoj! Jaký byl tvůj sen, když si byl dítě? :-) Fotbalista z Dukly
Ahoj, od maličká bol môj sen hrávať iba futbal a v budúcnosti sa nim živiť :)

Dobrý den, mám dotaz, nemáte brachu hokejistu ze Sparty J, Hlinka? Jakub Veselý
Dobry den, nie to je iba moj menovec.

Serus ”bratm”... :-) Kedy už dôjdeš kuknúť sesternicu a bratranca na ”bazaliky”... :-)?!
Serus :) až v lete keď pôjdem na bicykel :)

Dobrý den, měl bych dotaz, zda-li když hraji v mladším dorostu krajský přebor, jestli je šance zahrát si aspoň druhou nejvyšší soutěž v republice.
Děkuji za odpověď. Martin
Ahoj, pokiaľ to veľmi chceš a snažíš sa preto robiť všetko, čiže poctivo trénovať a správať sa ako profesionál tak verím že sa ti to podarí :)

Zdravím. V čem vidíte příčiny úpadku slovenského klubového fotbalu? Sledujete fotbal i v TV? Kdo je Váš nejoblíbenější komentátor a expert?
Děkuji. Jackie
Dobrý deň, môj názor je že tam dosť chýbajú financie preto aj niektoré štadióny sú v nie peknom stave a preto ani ľudia nechodia na zápasy, toto vidím za najväčší problém. Samozrejme pokiaľ mam možnosť pozerať nejaký zápas vždy si ho rad pozriem je to pre mňa relax a aj učenie novým veciam. Ako komentátor sa mi páči Marcel Merciak ( chodiaca encyklopédia :D) a expert Laco Borbely, ktorý ma vždy vie pobaviť svojimi odbornými výrokmi.