clanek-1
  • Články mládež

  • 13.05.2014

<small>Přijď na Duklu a staň se jejím hráčem, to vše na Mezinárodní den rodiny

Fotbalový klub FK Dukla Praha a partnerský klub SK Aritma Praha organizuje fotbalové odpoledne – nábor dětí, který se bude konat ve čtvrtek 15. května 2014 na Julisce od 18:00. Přijďte se svými dětmi poznat hezké prostředí stadionu Juliska a získejte autogram trenérů a hráčů A týmu.

Během celého programu si děti mohou vyzkoušet na jednotlivých stanovištích jejich sportovní dovednosti a případně se zapojit do tréninků naší mládeže. "Letos máme podobný program jako minulý rok, ale rádi bychom víc zapojili rodiče, takže určitě uvidíte nové stanoviště, kde si děti můžou zasoutěžit společně s celou rodinou. Den náboru je zároveň Mezinárodní den rodiny, takže se to hodí a oslavíme to spolu na Dukle," dodává koordinátor přípravek FK Dukly Praha, Richard Nagy.  

V rámci fotbalového odpoledne lze získat i informace o možnosti zapojení Vašich dětí do tříd s rozšířenou tělesnou výchovou zaměřenou na všestrannou pohybovou průpravu v partnerské Základní škole Antonína Čermáka na Praze 6.

Velmi rádi přivítáme děti do fotbalové školičky, kterou nově společně pořádáme s partnerským klubem SK Aritma Praha (ročníky narození 2010 - 2009). Fotbalová školka je připravena pro děti ve věku 4-5 let. Jejím cílem je všeobecná sportovní příprava pro děti předškolního věku. Děti z fotbalové školky se mohou po dovršení 6 let zařadit do mladší přípravky SK Aritma Praha nebo FK Dukla Praha a nastupovat k fotbalovým zápasům a nebo si děti vyberou jiný sport. Také rádi přivítáme i děti do přípravek (ročníky narození 2008 – 2004). Jak celé propojení s klubem Aritma funguje vysvětluje Richard Nagy na následujících řádcích. "Šanci dostane každý. Všechny děti se můžou zapojit do tréninku přípravek na Dukle na nějaké období (min. 14 dnů). Pokud ale dítě začíná s fotbalem, vstup do ročníku starších přípravek (někdy také do mladších přípravek) může být náročný, a tak rodiče dostanou doporučení vyzkoušet nebo pokračovat s fotbalem na Aritmě, kde je kvalitní zázemí a v rámci naší spolupráce často trénujeme a hrajeme spolu. Aritma reprezentuje jinou výkonnostní úroveň ale také snahu zkvalitňovat vše co souvisí s fotbalem mládeže ve spolupráci s Duklou."

Na akci budou přítomni hráči A - mužstva: Jakub Mareš, Filip Rada, Marek Hlinka, Lukáš Štetina a Marek Hanousek a sportovní ředitel klubu FK Dukla Günter Bittengel. Chybět nebude ani maskot týmu medvídek Dukláček.

Ti z Vás, kteří se nemohou dostavit na fotbalové odpoledne ve výše uvedeném termínu, kontaktujte přímo koordinátora přípravek, kteří Vás nasměrují do tréninku dané kategorie.


Více informací můžete získat na níže uvedených kontaktech:
Koordinátor přípravek FK Dukla Praha:
Richard Nagy 773 128 849,nagy@fkdukla.cz
Koordinátor přípravek SK Aritma:
Jan Fuksa, 723 580 516, aritma.fuksa@seznam.cz