clanek-1
  • Články dorost

  • 05.05.2014

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 3. - 4 května

Dvě jasné výhry a jednu remízu zaznamenali dorostenecké týmů o prvním květnovém víkendu. Mladší dorost hostil týmy Písku, U17 zvítězila 5:0 a U16 dokonce 7:0. Rezerva dorosteneckých týmů remizovala 2:2.

FK Dukal Praha U17 - FK Písek 5:0 (1:0)

Branky: Polách (Brabenec, Stýblo), Brabenec (Kozel, Mammedov), Šahini (Brabenec, Tylšar), Sell (Šahini, Brabenec), Šahini (Hájek, Tylšar).
FK Dukla Praha: Hladký - Stýblo, Kadavý, Pešička (70. Rybalka), Hájek - Mammedov (60. Slezák), Kozel, Sell - Polách (60. Šahini), Brabenec (65. Šťastný), Tylšar (65. Štochl).

Pavel Mejdr: "Zápas jsme dnes chtěli odehrát bez obdržené branky a být více produktivní. To co jsme si přáli se hráčům povedlo naplnit. Soupeř měl jednu velkou příležitost po našem nedůrazu v osobním souboji, ale nevyužil ji. My jsme se po vstřelení první branky uklidnili a dokázali konečně využít šance, které si v zápase vytvoříme. Nutno říct, že soupeři po druhé brance docházeli síly a branek mohlo být i více."

FK Dukla Praha U16 - FK Písek 7:0 (4:0)

Branky: 2x Tkachenko, 2x Greš, Garček, Melen, Kaník.
FK Dukla Praha: Czehowsky - Joun (41. Vácha), Kaník (41. Šimek), Koubek, Ulan (65. Melen) - Kocourek (41. Hosnédl), Tkachenko, Masopust - Doležal (41. Jardeky), Greš, Garček.

Jan Skoupil: "V dalším domácím utkání jsme hostili soupeře z Písku. Zápas se nám povedl jak herně, tak i co se týče produktivity. Hosté hrozili z ojedinělých protiútoků, ale jinak jsme hráli ve vysokém tempu a v pohodě. Hráči dobře četli vysoké postavení hostující obrany a byli schopni dávat přesné pasy na nabíhající křídla. Do druhého poločasu jsme provedli několik změn, ale kvalita hry tím nijak výrazně neutrpěla. Hosté se snažili, ale kvalita hry byla jasně na naší straně."

FK Dukla Praha U18 - SK Střešovice 1911 2:2 (0:0)

Branky: Hochman, Petrák
FK Dukla Praha: Štorc - Bohánek, Šupina, Rybalka, Štastný (46. Kaník) - Hochman, Slezák (46. Kocourek), Petrák - Kolařík (55. Doležal), Šahini, Štochl.

Jan Skoupil: "Velmi dobré přeborové utkání z obou stran. Soupeř hrál jednoduše a důrazně. Velmi dobrá zkušenost pro naše mladé hráče, přičemž herní kvalita byla na naší straně. Jen škoda nevyužitých šancí."