clanek-1
  • Články dorost

  • 21.04.2014

Výsledky dorosteneckých utkání

O Velikonocích předehrával mladší dorost svá utkání už ve ve čtvrtek. Straší sedmnáctka podlehla Meteoru 0:1, mladší šestnáctka zvítězila 4:1.

FK Dukla Praha U17 - FK Meteor Praha VIII 0:1 (0:1)

FK Dukla Praha U16 - FK Meteor Praha VIII 4:1 (4:1) 

Branky: Kaník, Šimek, Doležal, Lohojda. 
FK Dukla Praha: Řepa - Vácha (65. Barták), Kaník, Koubek, Lohojda (57. Joun) -Šimek, Kocourek (60. Masopust), Král - Garček, Greš, Doležal 


Jan Skoupil: "Netradičně již ve čtvrtek jsme přivítali v dalším kole na domácím hřišti Meteor Praha. Předpokládali jsme složité utkání, soupeř se prezentuje rychlým a důrazným projevem, což nám ne vždy vyhovuje. Tentokrát tomu bylo však naopak. Do utkání jsme vstoupili ve vysokém tempu a byli od začátku lepší. Trochu nás přibrzdila lacino inkasovaná branka, ale průběh poločasu byl jednoznačně v naší režii. Zásluhou Kaníka a Šimka jsme skóre překlonili na svoji stranu. Na rozdíl dvou branek jsme odskočili po perfektní akci Greše s Doležalem. Konečnou podobu skóre dal z přímého kopu Lohojda. Druhý poločas už tak dobrý nebyl, hosté se snažili hlavně neinkasovat více branek a my už nebyli tak hladoví po gólech. Za zmínku stojí chycený pokutový kop brankářem Řepou, který sebral hostům i poslední naději jak se do zápasu vrátit. Utkání jsme zvládli ve velkém tempu, jen škoda upadajícího druhého poločasu. Teď nás čeká vedoucí Sokolov a my věříme v další dobrý výkon."