clanek-1
  • Články dorost

  • 14.04.2014

Výsledky dorosteneckých tým z víkendu 12. – 13. dubna

Mladší dorostence hostila Chrudim, která vede tabulku dorostenecké ligy, sedmnáctka v utkání podlehla soupeři 3:4, šestnáctka remizovala 1:1. Rezerva dorostu zavítala na hřiště Libuše, které podlehla 2:4.

MFK Chrudim – FK Dukla Praha U17 4:3 (0:0)

Branky: 48. Hájek (as. Kozel, Burýšek), 53. Šahini ( as. Tylšar, Burýšek), 62. Mammedov (as. Šahini, Čermák).
FK Dukla Praha: Steinbauer - Stýblo, Burýšek, Pešička, Čermák - Kozel, Mammedov, Sell - Tylšar, Šahini, Hájek (75. Štochl).

Pavel Mejdr: „Dnes se utkala dvě mužstva, která jsou v popředí tabulky a byl k vidění dobrý fotbal. V prvním poločase nás soupeř zatlačil a vytěžil jen sérii rohových kopů, které jsme někdy i se štěstím odvraceli. My jsme chodili do brejků a přečíslení, ale chyběl nám klid a přesnost ve finální fázi. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase se fotbal musel líbit. Hra měla tempo, šance na obou stranách a padlo v ní 7 branek. Bohužel jsme to byli my kdo vstřelil o branku méně a odjíždíme bez bodu. Kdybychom dokázali na hřišti mezi sebou komunikovat a hrát koncentrovaně, tak jsme neprohráli. Hráči byli po zápase pochváleni od trenéra Chrudimi za hru, kterou se prezentovali.“

MFK Chrudim – FK Dukla Praha U16 1:1 (1:1)

Branka: Kocourek (Vašíček).
FK Dukla Praha: Czehowsky - Barták, Kaník, Koubek, Lohojda - Kocourek, Šimek (41. Král), Masopust (55. Joun) - Doležal, Vácha, Vašíček (41. Greš).

Jan Skoupil: „V Chrudimi jsme předvedli dva naprosto odlišné poločasy. První byl doslova proflákaný, plný špatných individuálních řešení a bez zapálení do hry. I přesto soupeř mnoho šancí neměl a hra byla celkově podprůměrná. Inkasovaný gól byl jako již tradičně velmi laciný. Nezafungovala komunikace mezi brankářem a stopery a domácí šli do vedení. Nám se podařilo srovnat po individuální akci Kocourka, který prošel obranou, položil i gólmana a skóroval. Druhý poločas byl už o něčem jiném. Obrovské tempo, vysoké napadání, dobré zisky míčů a obrovská touha zápas vyhrát. Jediné, co nám chybělo, byla přesnost v koncovce. Domácí v této fázi hry jen bezmocně přihlíželi, jak se na ně valí jeden útok za druhým a stěží odolávali. Jenže tentokrát nám nebylo přáno a duel skončil pro nás smolnou remízou. Berme to jako ponaučení, že utkání trvá v našem případě 80 minut a je potřeba hrát od první do poslední minuty. V tomto zápase si domácí ten bod zasloužili.“

FSC Libuš - FK Dukla Praha "B" 4:2