clanek-1
  • Juniorka

  • 06.04.2014

Junioři míří na sever do Jablonce

Tým Jaroslava Hynka poměří síly s juniorkou našeho následujícího soupeře v Gambrinus lize, s Baumitem Jablonec. Pondělní střetnutí začíná ve 14 hodin.

Jablonec se nachází po 30 kolech na 6. místě s 51 body. V posledním utkání sehrál severočeské derby na hřišti Slovanu Liberec. Liberečtí měli Jablonci z podzimu co vracet (prohra 1:2) a zvítězili 2:0. Do utkání naskočil i náš hráč na hostování Ondra Vrzal.

Napraví naši junioři poslední tři zaváhání a přivezou z Jablonce nějaké body? Průběh utkání můžete sledovat na www.Onlajny.com od 14 hodin.

Poslední utkání soupeře

FC Slovan Liberec - FK Baumit Jablonec 2:0 (1:0)
Branky: 37. Frimmel, 81. Ambrož. Rozhodčí: Svatík – Hrabovský, Poživil.
FC Slovan Liberec: Kolář – Bong, Egert (46. Vojtěšek), Beníšek, Pokorný, Ondráček (88. Soungole), Novotný (73. Bělíček), Ambrož, Bouška, Frimmel, Kaiser (68. Dydowicz).
FK Baumit Jablonec: Šebek – Landovský, Vrzal, Kovář, Zoubele, Vaníček, Ledecký, Karásek, Gebert, Vodička, Skwarczek.

Poslední vzájemné utkání

FK Dukla Praha - FK Baumit Jablonec 2:0 (1:0)
Branky: 26. Brejcha, 56. Kunič. ŽK: 86. Vodička. Rozhodčí: Franěk - Vlasjuk, Severýn.
FK Dukla Praha: Němčanský - Juroška, Begič, Reiter, Preisler - Tetour, Milec (71. Hrazdíra) Brejcha - Kolmistr (68. Klár), Kunič (75. Gajecký), Bartůněk (46. Vopat). Trenér: Hynek.
FK Baumit Jablonec: Šebek – Landovský, Šulák, Jurča (90. Koštíř), Vaníček, Ledecký, Štemberk, Hronek, Gebert (75. Rozkovec), Vodička (83. Drozd), Skwarczek.