clanek-1
  • Klub

  • 02.04.2014

Dostaňte se do titulků připravovaného filmu o klubu FK Dukla Praha

Tvůrci připravovaného dokumentárního filmu o FK Dukla Praha shání další prostředky na rozšíření archivních materiálů a cestu do zahraničí. Přispět můžete i vy a to prostřednictvím serveru Startovač.cz, kde na vás čekají opravdu zajímavé odměny!

"Vzhledem k tomu, že nám chybí peníze ke kvalitnímu dokončení filmu, rozhodli jsme se, že připravíme veřejnosti možnost, jak podpořit naše konání. Objevili jsme zajímavý projekt, kde se může spojit příjemné s užitečným. Prostřednictvím níže uvedeného portálu nabízíme zajímavé odměny za jakoukoliv finanční podporu," vysvětluje manažer projektu Petr Studénka.  


Jak film podpořit? 
Je to jednoduché, nejprve klikněte na tento odkaz Startovač.cz, který vás dostane na profil filmu. Zde si můžete vybrat jakoukoli výši podpory a podle toho i formu odměny za ní. Pokud projekt vybere požadovanou částku, vy dostanete svoji odměnu a film získá více archivních záběrů a jeho tvůrci si budou moci dovolit i natáčení v zahraničí. Pokud projekt neuspěje, peníze se vám vrátí v plné výši zpět! 

Na co potřebuje film peníze?
Pokud se podaří vybrat požadovaná částka, zásadně to pomůže s nákupem drahých, ale nádherných dobových archivních záběrů. Samozřejmě je možnost film složit z archivních záběrů, které jsou k dispozici zdarma, ale dokument by neměl potřebný přesah, který může získat. Při samotné realizaci navíc vznikla myšlenka, že by se premiéra filmu uskutečnila přímo na stadionu Juliska formou letního kina. Tvůrci filmu by také rádi ještě do konce června navštívili nějakou evropskou či světovou legendu a natočili do filmu zajímavý rozhovor.

Finanční milníky:
  1.   50 000,- Kč - nákup chybějících archivních záběrů
  2.   70 000,- Kč - 1. bod + cesta do Evropy
  3. 100 000,- Kč - 1. + 2. bod + cesta do světa
  4. 150 000,- Kč - 1. + 2. + 3. + 4. bod + premiéra formou letního kina na stadionu Juliska
NAVÍC všichni dárci, kteří přispějí více než 1999 Kč budou pozváni na „afterparty“ po ukončení natáčení s celým natáčecím štábem. Toto platí, když se vybere 150 000,- Kč.

Vážíme si každé podpory i té, když náš projekt pomůžete šířit dále. Děkujeme!