clanek-1
  • U10

  • 25.03.2014

Starší přípravky U10 obsadily krásné 3. místo na Kapřík Cupu

Ve dnech 22.-23. března jsme se zúčastnili velmi pěkného, mezinárodního turnaje v Jindřichově Hradci, Kapřík Cup. Turanje se účastnily týmy Slavie, Trenčín, Sparta, Hlinsko, Slovan Bratislava, Hradec Králové, Baník Ostrava, Budějovice, Viktoria Plzeň, Bohemians 1905, Zbrojovka Brno a Příbram.

Ze sobotní – dopolední skupiny, kde jsme změřili síly s Hlinskem, Viktorií Plzeň, Slávií Praha, Baníkem Ostrava, Dynamem Č. Budějovice a Slovanem Bratislava se nám po bojovných výkonech podařilo postoupit z  druhého místa mezi nejlepších osm týmů.

Odpolední volno jsme trávili v Jindřichohradeckém Aquaparku, kde se kluci pořádně vyřádili a zregenerovali :-)

Nedělní vyřazovací systém nám do osmifinále přisoudil tým Hradce Králové, přes který se nám podařilo po velmi dobrém výkonu postoupit do dalšího kola.

Semifinále se nám herně proti skvělému soupeři z Trenčína až tak nepodařilo. Po vydřené remíze jsme neuspěli v penaltovém rozstřelu.
Sladká tečka za celým turnajem bylo utkání o bronz, ve kterém jsme nastoupili proti „bílé“ Slavii. Napínavé utkání přineslo pěkný fotbal s šancemi na obou stranách, které skončilo spravedlivou remízou. V penaltovém rozstřelu se štěstíčko, které šlo ruku v ruce se skvělými zákroky Filipa Špatenky, přiklonilo na naší stranu a obrovská radost mohla začít…

Celkový dojem podtrhlo i ocenění Erica Hunala, který byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje. 


Kluci si turnaj velmi užili a dali do něj vše. Kromě jejich nasazení si velkou pochvalu rovněž zaslouží všichni rodiče, kteří nás po celou dobu příkladně povzbuzovali. 

Děkujeme! 

Trenéři

Celkové pořadí:

1. SK SLAVIA PRAHA modrá
2. AS TRENČÍN
3. FK DUKLA PRAHA
4. SK SLAVIA PRAHA bílá
5. AC SPARTA PRAHA
6. FC HLINSKO
7. ŠK SLOVAN BRATISLAVA
8. FC HRADEC KRÁLOVÉ
9. FC BANÍK OSTRAVA
10. SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE
11. FC VIKTORIA PLZEŇ
12. BOHEMIANS 1905
13. FC ZBROJOVKA BRNO
14. 1.FK PŘÍBRAM


Fotografie z turnaje si můžete prohlédnout zde (část 1) a zde (část 2).