clanek-1
  • TJ Kunice

  • 13.03.2014

Kunice v sobotu vyzvou Králův dvůr

První jarní kolo proti Chrudimi nebylo výsledkově pro naši farmu příznivé (0:1), nicméně už v sobotu mohou Kunice sbírat body na hřišti Králova Dvora! Hraje se od 14,30 hodin!

Králův dvůr je momentálně na 9. místě tabulky s 26 body. Desáté Kunice tak od jejich sobotního rivala dělí pouhý bod. V posledním kole zajížděl Králův Dvůr na hřiště jedenáctých Štěchovic, s kterými remizoval 2:2. Jako první v utkání skóroval ve 13. minutě Sabou, Štěchovice vyrovnaly za deset minut. Stejný průběh měl i druhý poločas, kdy už ve 49. minutě zvýšil na 2:1 pro hosty Bálek, nicméně domácí Štěchovice i tentokrát dokázaly srovnat a tak si náš sobotní soupeř odvezl od Vltavy zasloužený bod.


Kunicím se na podzim na domácím hřišti proti Králově dvoře dařilo a porazily ho rozdílem třídy 3:0. Jak se jim povede na hřišti soupeře tentokrát můžete sledovat už v sobotu od 14,30 hodin v Králově dvoře nebo v přímém přenosu na TVcom.cz či v online záznamu na Onlajny.cz.

Poslední utkání soupeře

TJ FK Štěchovice - FK Králův Dvůr 2:2 (1:1)

Branky: 24. Hřebeček (PK), 69. Jelínek – 13. Sabou, 49. Bálek. ŽK: 38. Sabou, 79. Kraus. ČK: 72. Pavlík – 56. Neuberg. Rozhodčí: Kubec – Grimm, Šauflová. Diváci: 320.

TJ FK Štěchovice: Sňozík – Busta, Švejda, Pavlík, Müller – Baubín (46. Šittich), Hřebeček, Jelínek, Šindelář (74. Novák) – Krejčí, Pospíšil. 
FK Králův Dvůr: Michňa – Nohýnek, Neuberg, Zelenka, Soldát – Petr, Procházka (90+2. Dušek), Sabou, Varaďa – Bálek, Franěk (60. Kraus (90. Vybíral)). 

Poslední vzájemné utkání

TJ Kunice - FK Králův Dvůr 3:0 (2:0)

Branky: 9. Micka, 43. Jíra, 51. Ouedraogo. ŽK: 72. Glasnovič. Rozhodčí: Moník - Šob, Ulrich. Diváci: 141.

TJ Kunice: Tetour- Radoš, Ilko, Veselý(K), Štancl- Balšánek, Micka, Kotlík, Čapek- Ouedraogo, Jíra. Náhradníci: Štěpánek- Kordiak, Dvořák, Rejhon, Svoboda, Hrazdíra.
FK Králův Dvůr: Michňa- Pozníček, Sabou, Kdolský, Glasnovič- Varaďa, Petr(K), Laušman, Šípek- Šilhavý, Nohýnek. Náhradníci: Kukla - Mikluščák, Pilař, Fulín, Vybíral, Horvát.