clanek-1
  • Klub

  • 12.03.2014

Nová auta od Myslivce! Dukla rozšířila svůj vozový park!

Vedení klubu, trenéři A týmu či akademie mají od dnešního dne k dispozici zbrusu nová auta značky Škoda, která klubu poskytla společnost Auto Myslivec!

Auto Myslivec je firma pocházející z Podbořan v Ústeckém kraji. První kontakty s tímto naším novým partnerem proběhly už v září loňského roku, "Auto Myslivec léta spolupracovalo s týmem FK Blšany, kde hráči jezdili auty značky Škoda právě od nás. V návaznosti na tuto historii proběhly v záři minulého roku první kontakty s Duklou a začalo se jednat, zda bychom poskytli vozy pro její funkcionáře a trenéry A týmu a akademie," upřesňuje vedoucí prodeje Marek Douša.


Marek Douša předává auto Günterovi Bittengelovi.

Na Julisku tak dorazilo celkem pět aut. "Poskytujeme Dukle celkem pět vozů, z toho tři Octavie a dvě Škody Roomster," doplňuje


Spolupráce je podepsána zatím na jeden rok. "Od partnerství s tímto tradičním a historicky úspěšným českým klubem si slibujeme, kromě zvýšení prestiže naší společnosti, také to že budeme více zvýrazněni v Praze, v televizi a všech dalších mediích, které Dukla pro svou propagaci používá. Tímto způsobem podporujeme celou Duklu včetně mládežnických týmů a vychováváme si budoucí klienty "škodovky"," dodává.