clanek-1
  • U16

  • 11.03.2014

FK Dukla Praha se zúčastní prestižního turnaje All Stars Cup 2014

Jako každý rok, i toto léto proběhne v termínu 13. - 15. června 2014 6. ročník prestižního mezinárodního turnaje All Stars Cup. FK Dukla Praha se ho zúčastní již popáté! My jsme se na turnaj zeptali trenéra U16 Jana Skoupila.

Co účast na turnaji All Stars Cup pro tvůj tým znamená?

Každá konfrontace s mezinárodními soupeři je pro kluky neocenitelná zkušenost a máme tu výhodu, že za ní nemusíme nikam cestovat. Pro nás to znamená víkend plný skvělého fotbalu a zážitků. Tímto bych chtěl poděkovat organizátorům za pozvání a také klubu a rodičům za podporu, abychom se mohli na tomto turnaji prezentovat.

Co od turnaje očekáváte?
Na vlastní oči jsem shlédl poslední ročník a očekávám opět fotbal té nevyšší světové mládežnické úrovně a plno skvělých individualit především ze strany zahraničních týmů. Pro české účastníky to je skvělá možnost porovnat svoji výkonnost a zjistit, ve kterých herních činnostech se dokážeme světu vyrovnat a kde naopak zaostáváme. Jako kouč se těším na spoustu impulzů pro svoji práci.

Jak se staví k takovému turnaji kluci?
Někteří o turnaji už mluví dva měsíce. Tím, jak se snižoval počet volných míst pro účastníky, tak i houstla atmosféra a hráči byli netrpěliví až nervózní, zda-li se bude turnaj týkat i nás. :-) Po zkušenosti z minulého ročníku jsou očekávání vysoká.

Čeho byste na turnaji chtěli dosáhnout?
Chceme se prezentovat jako Dukla Praha. Chceme, aby byl jasně čitelný rukopis naší práce a filosofie. Aby hráči šli na hřiště uvolnění a odhodlaní se postavit daleko silnějším soupeřů a herně se s nimi poměřit. A až samotná utkání ukáží, kam patříme. Nějaké cíle ohledně umístění si rozhodně nedáváme, není to pro nás priorita. Chceme mít radost z vlastní hry.

NÁŠ TÝM

ÚČASTNÍCI

1. FK Příbram, Atlético Madrid, Bohemians Praha 1905, CD Chivas Guadalajara, FC Hradec Králové, FC Viktoria Plzeň, FK Dukla Praha, GNK Dinamo Záhřeb, Györi ETO, FC Hamburger, SV Inter Milán, Jokohama F. Marinos, Olympique Marseille, SK Dynamo České Budějovice, SK Slavia Praha, Sporting Lisabon.

POZVÁNKA


VÝSLEDKY Z UPLYNULÝCH ROČNÍKŮ


2013 12. místo Záznam z utkání o 11. místo: FK Dukla Praha - Bohemians 1905
2012 14. místo Záznam z utkání o 13. místo: FK Dukla Praha - BK Frem Copenhagen 
2011 13. místo
2010 11. místo