clanek-1
  • U15

  • 04.03.2014

U15: Mezinárodní turnaj Čadca

O víkendu měli naši straší žáci U15 možnost porovnat jejich aktuální výkonnost s ligovými týmy ze Slovenska a s Baníkem Ostrava ve fotbalové aréně (hale) o rozměrech 90x47 m. Hrálo se s 9 hráči v poli systémem každý s každým.

Sestava

Šťovíček - Bažant, Kysela, Šmalcl, Šolaja, Janko, Bažo, Tvrdík, Hamborský, Praus, Bell, Brewer, Palivec, Bělíček, Kubů, Dobiáš, Jíra, Pakeš

Zápasy

Baník Ostrava - FK Dukla Praha U15 1:1  
Branky: Tvrdík

Banská Bystrica - FK Dukla Praha U15     3:0

Ružomberok - FK Dukla Praha U15     5:3
Branky: Kysela (Tvrdík), Janko (Kubů), Kubů

Čadca - FK Dukla Praha U15     0:2
Branky: Bažo, Kysela (Bažo)

Trnava - FK Dukla Praha U15     2:1
Branky: Šolaja

Žilina - FK Dukla Praha U15     2:1
Branky: Bažo

Hodnocení

Tomáš Večeřa: "Po herní stránce jsme propadli v činnostech v utkání s Banskou Bystricí. Ani soupeř nedisponoval kvalitní hrou, ale dokázal brankově využít našich chyb. Naopak v utkáních s prvními dvěma týmy turnaje (Ružomberok, Trnava) jsme byli lepším týmem, kde nakonec rozhodly individuální kvality jednotlivců soupeře. I v posledním utkání s Žilinou, která se zde prezentovala nejsilnější hrou, jsme soupeře dokázali přehrávat, ale již jsme v činnostech stejně jako soupeř nebyli tak kvalitní. I zde o výsledku rozhodly stejné fotbalové aspekty.
Turnaj hodnotíme pozitivně. Mimo předvedených výkonů jsme se zaměřili i na rozvoj a upevňování týmové spolupráce na hřišti i mimo něj. 
Zvláštní poděkování patří pořadatelům, kteří po všech stránkách připravili nádherné fotbalové setkání pro všechny týmy. "