clanek-1
  • Klub

  • 07.03.2014

Utkání s Jihlavou: Americký pohár, autogramiáda a pro ženy vstup zdarma

V sobotu odpoledne čeká všechny, kteří zavítají na Duklu, bohatý doprovodný program. Poprvé bude představen domácím fanouškům Americký pohár, jehož prezentace bude spojena s autogramiádou několika jeho vítězů. Na 8.března připadá i MDŽ a ženy budou mít vstup zdarma!

Slavný Americký pohár, který vyhrála Dukla čtyřikrát, se vrátil minulý týden do Čech (obsáhlý článek o historii tohoto poháru se dočtete zde). Dukla bohužel měla smůlu v tom, že pohár byl putovní a jeho poslední ročník vyhrála polská Polonia Bytom a několik desítek let zůstal v Síni slávy tohoto polského klubu. Díky úsilí Ing. Petra Pauknera a jeho bratra Bohumila je zpět v Praze a fanoušci Dukly budou moci tento skvost obdivovat před utkáním s Jihlavou! 


Součástí prezentace Amerického poháru bude i autogramiáda třech jeho vítězů - Karla Knesla, Jana Brumovského a Josefa Nedorosta, ti všichni jsou i členové Síně slávy naší Dukly. Prezentace poháru bude od 14:30 a autogramiáda od 15:00 vedle fanshopu na hlavní tribuně.

8.března se také slaví Mezinárodní den žen, který byl stanoven Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen, které v roce 1908 vyšly do ulic a bojovaly za rovnoprávnost, volební práva a konec diskriminace v práci. A dárek Dukly Praha pro všechny ženy bude vstup zdarma na sobotní utkání s Jihlavou! 

Tak neváhejte a přijďte v sobotu na Julisku!