clanek-1
  • Ženy

  • 03.03.2014

Dvě velké zimní posily – Bažoutová a Týlová

V zimním přestupním období se nám podařilo získat do našich barev dvě velmi kvalitní a mladé fotbalistky. Do zimní přípravy se zapojila Lucie Bažoutová z pražské Slavie. Ve stejný čas se k našemu týmu připojila i Dominika Týlová. Obě jsou to hráčky, které prošly mládežnickými reprezentacemi. Položili jsme jim pár otázek. Pokud se chcete dozvědět něco o děvčatech, tak čtěte dále…

Lucie Bažoutová

narozena: 26. 7. 1995
předchozí kluby: FK Slavoj Žatec, FK Chmel Blšany, FK Teplice, SK Slavia Praha, FC Viktoria Plzeň

Klasická otázka na úvod. Představ se čtenářům…
Jmenuji se Lucie Bažoutová. Je mi 18 let a s fotbalem jsem začala asi v 5 letech v týmu SK Slavoj Žatec. Jsme fotbalová rodinka a dá se říct, že jsem neměla moc na výběr. Mám 4 bratry (vlastní i nevlastní) a všichni se fotbalu drží, tak ani já jsem nemohla být výjimka :). K fotbalu mě přivedl táta a rozhodně toho nelituji.


Dominika Týlová

narozena: 30.6.1992
předchozí kluby: FK Stejstav Hýskov, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, FK Bohemians Praha

Klasická otázka na úvod. Představ se čtenářům…
Jmenuji se Dominika Týlová, je mi 21 let. S fotbalem jsem začínala v 5 letech v Hýskově, kde jsem hrála za kluky. K fotbalu jsem přišla sama, nikdo mě nenutil, ale možná to bylo i v genech, protože taťka hrál taky fotbal. Jelikož jsem se od mala bavila jen s kluky a chodila si s nimi zakopat na ulici, nemělo to dlouhé trvání a přišla jsem na první trénink. Nejdříve mě trenér nechtěl vzít, protože nechtěl mít v týmu holku, ale nakonec se to vyplatilo :)

Celý článek

Kompletní rozhovor naleznete na stránkách žen:
http://www.fkduklazeny.cz/index.php?s=news&action=show&id=370




Prohlédnout fotogalerii