clanek-1
  • TJ Kunice

  • 28.02.2014

Kunice sehrají generálku proti Benešovu!

Poslední utkání před ostrým startem jarní části soutěže České fotbalové ligy sehraje naše farma v Nespekách v sobotu 1. března od 14,30 hodin proti týmu SK Benešov!

Benešov hraje divizní soutěž skupiny A a po podzimu vede s 39 body a skóre 25:7 tabulku soutěže. Jejich poslední soupeř byl lídr ČFL FK Čáslav, s kterou prohráli 0:5. 

Přijeďte se podívat na poslední přátelské utkání naší farmy, začíná se zítra ve 14,30 hodin na hřišti v Nespekách nedaleko Benešova!

Jak hodnotí trenér Jaroslav Peřina dosavadní odehraná přípravná utkání? 
Pokud na to budu pohlížet z hlediska kvality hry, myslím, že jsme se výrazně zlepšili v přechodové fázi směrem dopředu a že dokážeme správně využít potenciál našich útočníků. Hodně jsme pracovali i na defenzívě, ale tady ještě máme před sebou nějaký kus práce. Na podzim jsme měli problémy s hlídáním standardních situací, ale i tady se postupně zlepšujeme a věřím, že jsme na správné cestě, což ale ukáží až mistrovská utkání. Z hlediska výsledků spokojený být nemohu, protože naše bilance je prozatím 2 výhry, dvě remízy a 4 porážky. ale je nutné respektovat sílu soupeřů a ti druholigoví byli velmi silní," uvedl před utkáním s Benešovem.