clanek-1
  • A-tým

  • 03.02.2014

Áčko: První dva dny jsou za námi!

Včerejší dlouhá cesta s přestupem v Aténách je už minulostí, stejně jako dnešní dvě tréninkové fáze. K prvnímu kontaktu s pažitem se kluci dostali v 10 hodin zdejšího času, odpoledne návštěvu nedalekého hřiště zopakovali podruhé.

Po neděli strávené v letadle čekaly na kluky útulné pokoje v E-Hotel Spa & Resort, nedaleko Larnaky.  Po večeři, ve stylu švédských stolů, se všichni odebrali do svých pokojů, kde každý podle libosti trávil čas s knížkou či mobilním telefonem. Někteří využili i služeb maséra. Přeci jen cesta byla dlouhá a uvolnit svaly by nezasloužil jen málokdo. 

Druhý den odstartoval klasický program, který se od ostatních dní příliš lišit nebude. V 7:45 snídaně, po ní příprava na tréninkovou jednotku a v 9:35 odjezd do patnáct minut vzdáleného areálu Alpha. Zde náš tým odehrál svá utkání v loňském roce a zároveň ho pro svá soustředění nedávno využívala i reprezentační jednadvacítka. Náběhový trénink byl zaměřen na nácvik přihrávky a kombinaci do křídelního prostoru. Celé dopoledne byla obloha jak vymetená a radost ze slunného počasí kazil snad jen silný vítr, který je dle místních neobvyklý. Všichni tak doufáme, že nás nebude „trápit“ dlouho. Po hodince a půl se celá výprava odebrala zpět na hotel, kde ji čekal zdravý oběd a následoval polední odpočinek.
  
Po něm následovala druhá tréninková fáze, na kterou se sice zatáhlo, ale dle předpovědi by pršet nemělo, a to ani následující dny, spíše naopak. Po hodince a půl herního tréninku, který ukončil západ slunce, lehce po 17 hodině, kluci odcestovali do svého nového domova. Nyní jsou všichni po regeneraci a všechny nás čeká večeře a po ní odpočinek. Zítra na viděnou!

Prohlédnout fotogalerii