clanek-1
  • Rozhovory

  • 08.06.2011

Marek Hanousek odpověděl na dotazy fanoušků

P R A H A - V květnu jste se mohli ptát Marka Hanouska na cokoliv, co vás zajímá. Odpovědi talentovaného záložníka naleznete uvnitř tohoto článku. V červnu se můžete ptát pana Miloslava Jíchy, dlouholetého sekretáře klubu.

Otázky fanoušků nejsou kráceny ani jinak redakčně upravovány.


Marku, Váš gól proti Varnsdorfu byl úžasný. Jak to vidíte s tím, že stejně tak krásné banány budete střílet také v Gambrinus lize. Jinak přeji mnoho úspěchů do budoucna a gratuluji Vám k nominaci do reprezentace 21. Myslím, že vzhledem k Vašemu talentu si ji opravdu zasloužíte. Náš fotbal potřebuje mladíky Vašeho formátu jako sůl.
Honza

Marek Hanousek: Děkuji. Kdo by nechtěl dávat góly, navíc ještě k tomu v 1. lize. Ale já jich zatím moc nedal. V zakončení se musím hodně zlepšit. Navíc první liga bude úplně něco jiného než ta druhá. Šancí bude méně. Uvidíme, jak se s tím popereme.


Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak vzpomínáte na svoje působení ve Slavii, a co říkáte na to co se tam teď děje? Díky
Fkblsan

M.H.: Dobrý den. Vzpomínám jenom v dobrém, opravdu nebylo nic, na co bych si mohl stěžovat. Hlavně musím poděkovat všem trenérům, kteří mě vypiplali. Měl jsem na ně štěstí, ne vždycky to tak je. A k té dnešní situaci: došlo to opravdu daleko a nejsem asi jediný, kdo si myslí, že z těch peněz z Ligy mistrů mohla Slavia vytěžit víc. Ale snad už se ta situace uklidnila a doufám, že Slavia bude zase bojovat o tituly.

Marku,nedávno si v jednom rozhovoru řekl,že stavíš ve svém osobním žebříčku hodnot Duklu výše než tvou nominaci do reprezentace U21. Myslel si to skutečně vážně a nebo si to říci jen „musel“,aby sis to „nerozházel“ u svého současného zaměstnavatele?
Kouk

M.H.: Asi jsme se špatně pochopili. Nikdo mi nenařizuje, co můžu a nemůžu říkat. Samozřejmě, že reprezentace je to největší ocenění, kterého sportovec může dosáhnout. Ale bez každodenní práce v Dukle a našich společných úspěchů bych se do reprezentace nikdy nedostal. Proto musí být klub vždycky na prvním místě. Můj názor…:-)


Ahoj Marku, dostal jsi se do reprezentace U21, to je jistě velké ocenění nahlédnout tam, kam se chce dostat každý hráč. Tím pádem Ti to také zvedá sledovanost a pokud se Ti bude dařit, spousta klubů bude mít zájem. Určitě nevíš co za pár let bude (kde budeš hrát, atp.), Je tvoje nejbližší budoucnost, tedy příští sezona spojena s Duklou? Děkuju za odpověď.
Michal Kunc

M.H.: Ahoj. Minimálně rok bych měl na Dukle určitě být. Ale dokážu si představit i delší dobu. Hrajeme hezký fotbal, jsou tu výborní trenéři, hráči, od kterých se mám ještě hodně co učit, podmínky pro každodenní zlepšování. Opravdu mi tu nic nechybí.


Zdravím, měl bych otázku co vedlo k nominaci do u21? Děkuji
jirka-fkd

M.H.: Ahoj, asi výkony na hřišti. Nevím, co jiného by to mohlo být… :-)


jsem moc rad ze postup mame na dosah ale presto bych vypomohl bodove kladnu nes cestovat na vesnici do znojma dekuji at zije dukla
radek ster

M.H.: My takhle nekalkulujeme! Navíc jsem rád, že místo Znojma budeme cestovat například do Olomouce.

Jak se díváte na fakt, že se za nástupce Dukly Praha považuje stále FK Příbram?
Děkuji
David

M.H.: Myslím, že každý nezaujatý fanoušek uzná, že všechny úspěchy by měly zůstat na Julisce. Mně to přijde nefér hlavně kvůli těm slavným hráčům, kteří chodí na naše zápasy a hrdě se hlásí k té pravé Dukle.

Chtěl jsem se přihlásit do fan klubu,ale nebere mi to můj den narození.Porad´te mi prosím.Děkuji.
Petr Schejbal

M.H.: Zkuste se obrátit přímo na fanklub (fanklub@fkdukla.cz).


Blahopřeji k postupu. Bude i v 1 lize fungovat Dukla Tv?
Jiří Novák

M.H.: Děkujeme. To opravdu netuším. Třeba nás občas dají do televize. :-)


Dobry den, jake je to hrat v tymu reprezentace U21 a jak probihali oslavy? Dekuji
Vojtech Nemcansky

M.H.: Dobrý den. Reprezentace pro mě byla velkou zkušeností. Pan Dovalil na mě udělal velký dojem. A je pro mě opravdu velkou motivací zase slyšet při nástupu na hřiště českou hymnu. Postup je velkým úspěchem, který se nepovede každou sezonu, proto jsme to taky tak slavili. Navíc jsme na to měli o trochu víc času, když jsme si zajistili postup o něco dříve. :-)


Ahoj Máro! Nejdříve veliká gratulace k postupu, byli jste úžasní! A dva záludné dotazy. Jak jsi na tom se školou? Nebo se věnuješ jen fotbalu? A jak vnímáš fanoušky (především fanynky =)) Dukly? Díky za odpověď a přeji mnoho úspěchů do dalších měsíců.
Karbon

M.H.: Ahoj. Děkujeme. Se školou je to naštěstí v pohodě, minulý rok jsem odmaturoval. Dal jsem si rok pauzu a teď v půlce června mám přijímačky na vysokou školu. Uvidíme, jestli se tam vůbec dostanu a jak bych to případně zvládal. Jinak jsem si všiml, že v kotli nejsou jen chlapi. Trochu mě to překvapilo, ale třeba navnadíte další.:-) Jsme rádi za každého fanouška, i když jich zatím tolik není…

Ahooj! Jaký je to pocit být vybrán do reprezentace a zároveň postup do 1.ligy? Doufal jsi v to vůbec? Dále bych se chtěla zeptat, na jaký tým se v 1. lize nejvíc těšíš? Jinak velká gratulace. Jsi skvělý hráč =)
Terrys

M.H.: Ahoj. Děkuju. Tak doufal, ale před sezonou bych asi nevěřil, že by se to všechno mohlo takhle seběhnout. Seběhlo, je to skvělý! V lize se určitě nejvíc těším na Slavii, chtěl bych si zahrát v Edenu. Ale ne v prvním kole, kdy bude mít Slavia ještě zavřené tribuny.

Děkuji za všechny dotazy. A těším se na naše setkání v první lize!