clanek-1
  • Články dorost

  • 21.10.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 19. - 20. října 2013

Dorostenci o víkendu zavítali do pražských Kolovrat a nedalekého Kladna, kde poměřili síly s tamními týmy. Ze všech soubojů vyšli vítězně, rezerva porazila Kolovraty 2:1, sedmnáctka vstřelila celkem tři branky a vyhrála 3:1 nad Kladnem a šestnáctka vyhrála stejným rozdílem dvou branek, a to 2:0.

Sokol Kolovraty - FK Dukla Praha U18 1:2 (1:1) 

Branky: 40. vlastní, 63. Volek.
Dukla: Štorc - Štochl, Pártl, Komárek, Burýšek - Král, Volek, Hosnédl (46. Troníček) - Šíma (46. Sedláček), Vachoušek, Telvák.

SK Kladno - FK Dukla Praha U17 1:3 (1:2)

Branky: 23. Sell ( Brabenec), 24. Sell ( Brabenec), 63. Šahini (Stýblo).
Dukla: Steinbauer - Stýblo, Rybalka, Pešička, Čermák - Mammedov, Sell, Tylšar - Polách, Brabenec, Hájek.

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "V dnešním utkání jsme nepodali tak kvalitní výkon jako v posledním, ale dokázali jsme vstřelit tři krásné branky. Soupeř hrozil jen ze standardních situací, které nám dělaly velké problémy a také jsme po jedné obdrželi branku. Po přestávce soupeř hru otevřel a nám se dařilo chodit do brejků, ale víc než jednu branku jsme nevstřelili. Pro nás je vítězství povzbuzením do tréninku a do dalších zápasů."

SK Kladno - FK Dukla Praha U16 0:2 (0:2)

Branky: 24. Greš, 29. Šimek.
Dukla: Řepa – Jardeky (41. Vaverka), Kaník, Barták, Lohoyda – Kocourek, Tkachenko, Šimek - Garček, Greš, Pusch.

Trenér Jan Skoupil řekl o utkání: "Utkání na Kladně bylo pro nás hodně složité. Domácí se prezentovali tvrdou hrou, nakopávanými míči a bez snahy o jakoukoliv kombinaci. Dlouhé míče nám dělali problémy a občas jsme se tak dostali pod tlak. Na nás byla patrná snaha o konstruktivní hru již od brankáře, ale důrazným napadáním soupeře i vlastními nepřesnostmi jsme nakupili celkem dost chyb. V přechodové fázi jsme nebyli efektivní a mnohokrát naše konstruktivní rozehrávka neměla nadstavbu v podobě zakončení. Těší mě však způsob, jakým jsme se prezentovali, i když výkon měl k ideálu hodně daleko. Pochvalu zaslouží kluci za neustálou kombinační hru i přes vyloučení a při hře o deseti."