clanek-1
  • Články dorost

  • 14.10.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 12. - 13. října 2013

Proti týmu Varnsdorfu nastoupili mladší dorostenci a v obouch duelech bodovali. Sedmnáctka remizovala 1:1, mladší šestnáctka zvítězila 5:0. Rezerva staršího dorostu zvítězila 5:1 nad Stodůlkami.

FK Dukla Praha U17 - FK Varnsdorf 1:1 (1:1)

Branka: Tylšar (as. Brabenec, Sell).
Dukla: Steinbauer / Stýblo, Rybalka, Pešička, Polách - Tylšar, Mammedov, Sell - Šahini, Brabenec, Hájek.

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "Po dnešním utkání si celé mužstvo zaslouží pochvalu. Zápas sice skončil remízou, ale hráči i trenéři byli s výkonem spokojeni. Především se nám dařila kombinace a vytvářeli jsme brankové příležitosti. Soupeř měl jednu standardní situaci a po teči ve zdi ji proměnil. Nám se po krásné přímočaré akci podařilo vyrovnat, ale další branku jsme již nedali. Jsme rádi, že jsme prodloužili neporazitelnost a věříme, že výhra přijde v příštím kole, pokud zopakujeme takový kolektivní výkon."

FK Dukla Praha U16 - FK Varnsdorf 5:0 (4:0)

Branky: 7. Ulan (Kocourek), 23. a 29. Greš (Řepa), 39‘ Kocourek (Greš), 66. Tkachenko (Greš).
Dukla: Řepa (41. Šťovíček) – Joun, Šíma, Barták, Ulan (68. Lohoyda) – Kocourek, Kaník, Král (61. Tkachenko) – Pusch (61. Garček), Greš, Vácha.

Trenér Jan Skoupil řekl o utkání: "V dnešním utkání jsme od začátku jasně dominovali. Soupeř se snažil být konstruktivní již od své rozehrávky, kterou jsme však aktivně napadali a celkem lacino tak odebírali míče a dostávali se do šancí. Do poločasu jsme si vybudovali pohodlný náskok, který mohl být ještě daleko výraznější. Do druhé půle jsme vstoupili s cílem udržet tempo a kvalitu hry, což se nám až na produktivitu v koncovce povedlo. Utkání jsme tak zvládli s přehledem a v kvalitě. Soupeři patří respekt za maximální fotbalovost a bojovnost po celé utkání."

FK Dukla Praha U18 - TJ Sokol Stodůlky 5:1 (4:1)

Branky: 2x Vachoušek, Farkaš, Štochl, Bohánek.
Sestava: Bohánek, Komárek, Polach, Čermák (45. Telvák), Trojníček (45. Tkachenko), Farkaš, Petrák, Veliký, Vachoušek, Štochl (55. Garček).