clanek-1
  • TJ Kunice

  • 11.10.2013

Farma TJ Kunice míří do Roudnice!

Kunice ztrácí na vedoucí tým Štěchovic jeden bod. Tabulka je celkově hodně vyrovnaná, vždyť prvního s jedenáctým dělí pouhý tříbodový rozdíl. Naše farma si tak může polepšit, a to rovnou v nedělním utkání 13. října od 13,30 hodin na hřišti SK Roudnice nad Labem.

Roudnice je v tabulce na 12. místě s dvanácti body. Za poslední dvě kola nastřádala čtyři body za výhru nad Horními Měcholupy (3:1) a remízu se Štěchovicemi (2:2). A na naši kunickou farmu ztrácí celkem bodů pět.

Naše vzájemná utkání z loňské sezóny mluví jednou pro nedělního soupeře, jednou pro tým naší farmy. Před rokem, téměř přesně na den Kunice porazily Roudnici 2:1 (2:0). Na jaře na domácím hřišti naopak podlehly 2:3 (2:0), kdy Roudnice otočila nepříznivý výsledek během druhého poločasu. V neděli je tedy opět řada na naší farmě a doufejme, že body půjdou opět s týmem TJ Kunice!

Trenér Jaroslav Peřina řekl před utkáním: "Sice jsme porazili Karlovy Vary, ale náš výkon nebyl úplně optimální. Proto bychom v Roudnici chtěli spíše navázat na utkání v Čáslavi, které jsme zvládli na výbornou, a to jak po herní tak výsledkové stránce. Utkání samozřejmě chceme vyhrát a přivézt si tři body. Přesto respektujeme sílu soupeře, na kterého jsem se byl podívat a musím říct, že nás čeká jeden z nejsilnějších týmů, s kterými jsme se potkali. Zároveň věřím, že to bude vizuálně velmi dobré utkání, protože jak Roudnice, tak my chceme hrát fotbal a prezentujeme se ofenzivní hrou. Co se týče sestavy, jsme kompletní až na Čapka, který má natažený sval a Jíru, který má problém s postranním vazem v koleni. Zároveň by s námi měli, po domluvě s trenérem Kozlem, do utkání nastoupit i hráči z širšího kádru áčka."

Online záznam tohoto utkání můžete sledovat na Onlajny.cz!

Poslední vzájemné utkání:

TJ Kunice - SK Roudnice nad Labem 2:3 (2:0)
Branky: 13. Dvořák z pen., 24. Rejhon – 64. Svátek, 78. Blažek (pen.), 86. Bíro, ŽK: Veselý – Brožík, r. Pechanec. Diváci: 80.
FK Kunice: Šebek - Veselý, Ilko, Hell, Čelůstka - Kordiak, Balšánek, Tenkl, Jíra - Rejhon (87. Varga), Dvořák (78. Kotlík)
SK Roudnice nad Labem: Slavík – Chalupa, Petrášek, Kratochvíl (46. Macháček), Kučera – Mareš, Bíro, Kešner (25. Svátek), Brandejs (76. Nádeníček) – Blažek – Brožík

Poslední utkání soupeře:

FK TJ Štěchovice – SK Roudnice nad Labem 2:2 (1:1)
Branky: 16. Žák, 55. Novák - 22. Kučera, 86. Petrášek. Rozhodčí: Šedivka. ŽK: 1:1. Diváci: 250
FK TJ Štěchovice: Sňozík - Šrain, Müller, Švejda, Busta - Lukeš (29. Novák), Hřebeček, Jelínek, Hudec - Šimonovský (90. Synek), Žák (87. Cienciala).
SK Roudnice nad Labem: Bojčuk - T. Kučera, Kratochvíl, Petrášek, Šimkovský - Križan (73. Hrdlička), M. Kučera, Kešner (46. Pavlíček), Schön, Brandejs (83. M. Leibl) - Svátek (59. Ansuma).