clanek-1
  • Články dorost

  • 07.10.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 5. - 6. října 2013

Mladší dorostenci cestovali v neděli na jih Čech, přesněji do města Písek. Zde sehráli dvě utkání, z kterých oba týmy vyšly vítězně. U17 vyhrála velkým rozdílem 5:1, U16 zas 3:1.

FC Písek - FK Dukla Praha U17 1:5 (1:2)

Branky: Hájek (Stýblo), Brabenec (Burýšek), Stýblo (Čermák), Sell (Brabenec), Mammedov (Hájek).
Dukla: Štorc - Burýšek (60. Štochl), Rybalka, Pešička, Hájek - Tylšar (41. Čermák), Mammedov, Sell - Stýblo, Brabenec, Šahini (65. Hochman).

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "Vstup do utkání jsme měli nekoncentrovaný a hned z rozehrání jsme inkasovali branku. Po takovém začátku nám chvíli trvalo než se hráči vzpamatovali. Byla vidět snaha o vyrovnání, což se v 15. minutě podařilo. Do poločasu jsme vstřelili ještě jednu branku. V druhém jsme si dokázali vypracovat další brankové příležitosti a tři jsme proměnili. O vstřelené branky se podělila pětice hráčů."

FC Písek - FK Dukla Praha U16 1:3 (0:1)

Branky: 9. Melen, 48. Král, 72. Pusch.
Dukla: Řepa – Ulan (49. Pusch), Joun, Barták, Garček – Masopust, Šimek, Kocourek (41. Král) – Melen, Koubek, Vácha.

Trenér Jan Skoupil řekl o utkání: "V Písku nás čekal houževnatý soupeř, který hrál v hlubokém bloku a dokud měl sílu, tak vyrážel do rychlých útoků. Nám se povedl úvod utkání, kdy jsme hráli rychle, v pohybu a odměnou nám byl brzký gól. Poté jsme však upustili od všeho dobrého a pasivitou jsme se přizpůsobili soupeři, který tak vyrovnal hru. Po důrazné domluvě v kabině jsme zlepšili pohyb a tím opět stoupl náš výkon. I přes inkasovanou branku jsme měli zápas plně pod kontrolou, což jsme však odnesli množstvím kopanců a tvrdých zákroků ze strany domácích. I na takový styl fotbalu se musíme naučit najít odpověď – hrát prostě rychleji a chytřeji. Optimální výkon jsme zdaleka nepředvedli."