clanek-1
  • Články dorost

  • 01.10.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 28. - 29. září 2013

Oba týmy mladšího dorostu porazili týmy Sokolova, které hostili na svém domácím hřišti. Sedmnáctka zvítězila 3:0, šestnáctka 3:1.

FK Dukla Praha U17 - FK Baník Sokolov 3:0 (1:0)

Branky: 38. Šahini (as. Brabenec), 64. Šahini (as. Hájek), 77. Šahini (as. Stýblo).
Dukla: Štorc - Burýšek, Rybalko, Pešička, Hájek - Tylšar (65. Hochman), Kozel (55. Telvák), Sell (41. Mammedov) - Stýblo, Brabenec (41. Polách), Šahini.

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "Po dvou porážkách kluci dnes zaslouženě vyhráli díky kolektivnímu výkonu a střelecké úspěšnosti Edise Šahiniho, který vstřelil všechny naše branky. Vítězství mohlo být ještě vyšší, ale ve finální fázi jsme byli nepřesní a netrpěliví. Hráče musíme pochválit, ale stále je třeba pracovat."

FK Dukla Praha U16 - FK Baník Sokolov 3:1 (2:1)

Branky: 7. Doležal, 28. Garček, 62. Koubek.
Dukla: Czehowsky – Kocourek (55. Koubek), Kaník, Barták, Lohoyda – Doležal, Tkachenko, Král (60. Masopust) – Garček (62. Ulan), Greš (63. Šimek), Vácha (41. Jardeky).

Trenér Jan Skoupil řekl o utkání: "Dnes se nám do cesty postavil zatím suverénní celek naší soutěže Sokolov. Na našich hráčích byla vidět obrovská motivace a chuť vyhrát. Sice jsme jako první inkasovali, a to velmi lacině, ale po zbytek poločasu jsme byli herně lepší a dokázali se prosadit i gólově. Druhý poločas už tak kvalitní z naší strany nebyl. S brankovým náskokem v zádech jsme se přestali tlačit do koncovky a spíše se soustředili na držení míče a pozornou obranu. Jakmile jsme odskočili na dvoubrankový rozdíl, bylo již zcela jasné, že i když byl soupeř velmi fotbalový, tak už na zvrat nebude mít sílu. Utkání jsme vyhráli zcela zaslouženě, což věřím, že nám dodá motivaci do další intenzivní práce."