clanek-1
  • Juniorka

  • 28.09.2013

Porazí juniorka i tým Slovácka?

Poslední čtyři kola = čtyři vítězství. Juniorka dohání manko ze začátku soutěže a po 12 kolech je na 8. místě se ziskem 20 bodů. V pondělí, kdy od 18,00 hodin hraje áčko s Jabloncem, ji čeká na Strahově tým Slovácka. Startuje se ve 14,00 hodin!

Slovácko se v tabulce drží hned za Duklou, se stejným počtem bodů. V jeho neprospěch ovšem mluví jeden odehraný zápas navíc. Poslední tři kola získalo skalpy týmů Slavie (2:0) a Pardubice (1:0), naopak v posledním kole nestačilo na Táborsko, s kterým prohrálo 0:3. 


Jaroslav Hynek řekl o utkání: "V posledních zápasech se hodně projevuje to, co nacvičujeme v trénincích a jsou z toho vždy krásná vítězství. Přesto se snažíme zapojovat v trénincích stále více nových věcí a snažíme se je skloubit s těmi, které už máme zažité, což je těžké. Chceme být nároční a i v utkání se Slováckem, které je kvalitní, což potvrdilo to i minulý rok, a hraje za ně dost hráčů z áčka, bude potřeba spousta kvality, koncentrace a práce."

Naše poslední vzájemné domácí utkání skončilo remízovým stavem 2:2. Jak dopadne to pondělní se přijďte podívat na stadion Přátelství, začínáme ve 14,00 hodin!