clanek-1
  • Juniorka

  • 22.09.2013

Po "anglickém" týdnu míří juniorka do Znojma

A že byl úspěšný. Kluci z juniorky poprvé zvítězili na venkovním hřišti v Hradci Králové a hned ve čtvrtek přidali domácí výhru nad Jabloncem, za kterou si Ondřej Brejcha odnesl ocenění "Hráč kola". Tentokrát vyrazí do Znojma. Hraje se od 16,00 hodin.

Znojmo jako nováček letošního ročníku je na 13. místě za zisk 15 bodů, tedy o dvě místa a jeden bod za námi. To všechno za čtyři výhry, tři remízy a čtyři prohry. Právě v posledním kole získala bod na venkovním hřišti proti Teplicím za remízu 2:2. Jako první otevřelo skóre Znojmo rychlým gólem z 3. minuty, po vyrovnání domácích v prvním poločase, začal ten druhý ještě rychlejší brankou Znojma z 46. minuty. Teplice na vyrovnání čekaly pouze do 55. minuty a do konce utkání se už skóre neměnilo. 


Jaroslav Hynek řekl před utkáním: "Na rozdíl od minulého venkovního utkání,  kdy jsme hráli druhý poločas zejména ze staženého bloku a hrozili z "brejků", bychom chtěli hrát aktivněji, celoplošně a s větší herní kvalitou,  jako poslední utkání,  kde se nám to dařilo po celou jeho dobu. Víme,  že Znojmo je dynamický a agresivní soupeř,  který dokáže vstřelit spoustu branek,  což potvrdil ze začátku soutěže, a proto se budeme snažit být co nejvíce aktivní a produktivní"

Zopakují naši junioři výhru na venkovním hřišti? To můžete sledovat v online záznamu zde.